Nu börjar man kunna skörda det man odlat.
Sommarmorot, squash, lök, sockerärtor, rädisor och tomat.
Jag gjorde en liten vegetarisk pytt till mig själv. Jag är typ alltid hungrig. De andra nöjde sig med en äggmacka.
Jag höftade till lite, man tar det man har helt enkelt. Skär lite squash i små kuber. Skiva eller tärna morötter. Hacka en liten lök. Stek i lite olja ca. 7 minuter. Salta och peppra eller ha örtkrydda på. Tillsätt hackad tomat, rädisor och sockerärtor. Låt allt bli varmt. Jag strödde några krossade valnötter ovanpå.
Smakade väldigt gott och så fick man lite crunch på pytten. Jag kan tänka mig att det kan vara gott med lite fetaost som topping och persilja. Har ni några bra tips på sommarmat?
Kram Pia
Så gott att plocka in sina egna grönsaker och slänga ihop en liten pytt av dem.
SvaraRaderaDenna årstid är det mest grönt på tallriken med en kött eller fiskbit till.
Ha en fin söndag.
Kram Carin
Vill bara äta melon med fetaost dessa heta dagar. Pust...
SvaraRaderaDin mat ser god ut och egenodlad, toppen!
Kramar från svettig Eva-Mari
Låter gott! Matjessill är min lösning på snabbmat sommartid. Jag köper en 'hink' med filéer som går åt ganska snabbt :)
SvaraRaderaKram, Carina