tisdag 19 november 2019

Om att vänta

Ja det är väl lite det som är advent eller? En påse med tazetter kom han hem med. 

Ja i tron om att de skulle planteras ute. Nu var tanken enligt beskrivningen i marmorkross inomhus fast det fick bli i singel. Hur det kommer bli får vi väl vänta och se.

Lite av tjusningen faktiskt. Just att vänta. Hyacinten börjar ta form. Jag väntar med spänning på den underbara doften. Den är ju sagolik.


 Från morgon till kväll. Nu är det väldigt nära.


Kram Pia

6 kommentarer:

  1. Hyacinter doftar ljuvligt gott men tazetter är inte min favoritdoft. Den luktar för starkt tycker jag. Men en vacker liten minililja är det.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt med hyacinter. Det är ju verkligen julkort.vsckert med alla blommor i jul. Tyvärr har jag en allergisk son och kan inte ha några blommor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh så tråkigt och så synd. Jäkla allergier. Dom borde inte få finnas. Kraaam Pia

      Radera
  3. Ja vad vore livet utan hyacintdoft?? Tazetter är underbara...doften kan dock vara lite konstig men men, vackra är dom! Onsdag igen och influensan vägrar släppa sitt grepp, går in på vecka 2 nu, tröttsamt...
    Kram i höstmörkret från Titti

    SvaraRadera
  4. Mycket finare med singel till tazetterna än malligt marmorkross tycker jag!
    Min vita hyacint har slagit ut nu på morgonen, ljuvlig!

    Glad onsdag!
    Kramar från eva-Mari

    SvaraRadera
  5. Jo visst är advent i vänntan på... mysigaste tiden, tycker jag också. När man börjar plocka fram och förbereder och kommer i stämning inför jul. Sen... själva julen är ju över i en tjillevipp...
    Jag har alltid beundrat tazetter i olika julmagasin, men aldrig köpt några själv... kunde ju alltså ha köpt en på se lökar, alltså...
    Hyacinter gillas stort här också! Hittade för övrigt en kruka med tre i på ikea, för bara 25 kr i förra veckan. Nu såg jag att ica hade fått, singel för 20 Kr ;)
    Kram och ha en fortsatt fin "lill-lördag" :)
    /Maria

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.