torsdag 21 november 2019

Hallen

Här är den, där tar man på och av sina ytterkläder och skor, inte så mycket mer än det faktiskt. Jo några möten också med vänner och andra som kommer på besök. Ni vet, man säger Hej och välkommen hit. Kul att ses osv.

 Sedan kramas man hej då när gästerna ska gå hem. Fast ändå det första och sista man ser när man går och kommer hem. Inte lätt att få en myskänsla där på några futtiga kvadrat. Ok jag kör klassikern. 

Några gröna växter, en korg, belysning och något lite annat pynt. Att binda ihop och få harmoni. Trä möter metall och grönska. Ljuslyktor såklart. Ett måste i alla rum tänker jag. 

 En skohylla är ju inte det vackraste på jorden, men nödvändigt. En hallpryl i alla fall. Ha ha! Ordning och reda, jajamensan. 

Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Gullig hall! Jag gillar den lilla fönsterbänken i fönstret där du har växterna. Skohyllor är mycket praktiska. Vi behöver verkligen lite bättre skoförvaring i hallen speciellt nu när det bara dräller av vinterskor....

    Ha en fin kväll!

    Kram, Anneli

    SvaraRadera
  2. Tycker din hall är superfin och praktisk och bra.
    Jag har inte någon hall längre sedan vi flyttade till Spanien.
    Här kliver man direkt in i vardagsrummet i vårt lilla hus. Eller direkt in på altanen först som är inglasad. Där har vi ett skoställ men ingenstans att hänga kläder som jackor som behövs denna årstid. Så de får man hänga in i garderoben med en gång.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.