tisdag 12 november 2019

Glöggmingel i skogen

Idag har jag frusit ganska så mycket. Har känt mig låg på något vis. Tänkte på glögg när jag körde hem i ösregnet. Gud så gott och varm blir man. Fast jag har inte druckit någon ännu.

Hittade några inspirerande bilder på Nordic Nest som jag absolut inte är sponsrad av, bara så ni vet. Men jag gillade bilderna. Jag tänkte att jag skulle kunna göra mina egna glöggmuggar fast med PIA på då så klart.

Japp, för en annan superfin-fin present som jag fick av mina kollegor var nämligen att få prova keramik under tre timmar och lera ingår. Hur kul är inte det på en skala? Underbart roligt!

Inte för att jag känner för att traska ut i skogen med lovikkavantar just nu, men visst ser det väl lite mysigt ut. Lite varma filtar, en termos glögg och lite tilltugg.

Nix nu ska jag krypa ner under täcket för fy tusan vad jag mår risigt.

Kram Pia
Alla bilder från Nordicnest.se

3 kommentarer:

  1. Ja, de bilderna var riktigt mysiga! Fast jag är inte heller sugen på att gå ut i skogen nu... mörkt och blött...
    Jag tror alldeles säkert att du får ihop några glöggmuggar med PIA på, så händig som du är med det mesta! Vilken fin present förresten! Jag och en av döttrarna skulle ju på en "keramik-dag" i Sthlm i vintras, men det blev ju snöstorm just den söndagen så vi ville inte ut i trafiken. Synd nog.
    Hoppas du hittade någon rolig film och att du har det skönt under täcket!
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  2. Grattis till ännu en superpresent!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Vilka riktiga mys-bilder!
    Jag vet dock ej om jag är riktigt redo för julen ännu.
    Kramen,
    Anneli

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.