I år har vi fått så himla mycket västeråsgurkor. Roligt!
Men vi tänkte att vi kanske skulle göra något annat än bara inlagda ättiksgurkor. Kylen är full kan man säga. Ja men bostongurka kanske? Sagt och gjort. Min kollega undrade vad man hade det till. Va? Till korv med bröd, till hamburgare, till hemgjord remouladsås, men passar också till grillat kött, till stek eller vad du vill. Majonnäsgurka, ja men hallå.
Vi har ju olika matvanor så klart. Det svåra är att få den rätta färgen tycker jag. Men jag lyckades med hjälp av lite karamellfärg och kinesisk soya. Jättegott och så sjukt roligt att göra egen.
Det finns så många recept att välja på. Vi har gröna äpplen, röd paprika, gul lök och naturligtvis gurkor i vår. Ja senapsfrön också.
Kram Pia
Kul med egengjord Bostongurka! Säkert mycket nyttigare än köpt med alla tillsatser...
SvaraRaderaNi får väl sälja lite gurkburkar ;) :)
Kram/Maria
Så kul att ha egengjord bostongurka som är så gott.
SvaraRaderaKram Carin
Jättefint med egengjord bostongurka, ser helt "rätt" ut!
SvaraRaderaKramar från Eva-Mari
Så gott - så nyttigt! Du kan du :) Jag är lat och köper min, hm...
SvaraRaderaTorsdag och veckan rullar på mot helgen.
Kram från Titti