onsdag 14 november 2018

Panerad fisk till middag och jobbtankar

Mitt i veckan och lill-lördag till och med. Vilken dag kan man säga. Så är det ju på alla arbetsplatser tänker jag.  

Bra dagar-dåliga dagar. Mitt "arga" från tisdagen satt kanske kvar en stund men jag vidhåller att jag inte tänker svälja och ta skit utan bättre att få ut med det man är missnöjd med.  Jag tänker mycket på att min ork inte är som förr och hur det påverkar min arbetsinsats. Sedan tänker jag så här, bara för att man inte är runt 20-40+ så har man väl rätt att få jobba kvar. Annars borde det stått i annonsen liksom. Här får bara pigga personer jobba som inte har några som helst ålderskrämpor. Hur som haver så lämnade jag arbetsplatsen i stressat format.

Bildresultat för stress
 Hemma i soffan så vilade jag mig ett tag medans maken lagade bästa fisken på länge. Tack för det, för om jag går igång på något så är det god mat. Panerad fisk med räkor och potatis, grönsallad och en filsås med dill. 

 Kan berätta att maten på jobbet också var i bästa klass enligt mig. Vacker, god och helt utan kött. Vi pratar tortellini med ricotta och tomat. Serverat med rårivna morötter, fetaost och en grönsallad. Ja ni så kan en dålig dag bli en bra dag när man sammanfattar. Ska ta ett glas vitt också bara för att.
Är det detta som kallas för att tröstäta?


Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Men åhhh så gott det där ser ut, med ett glas vitt till blir det säkert ännu bättre ;-) Man lever ju bara en gång (vad vi vet).
    Stress på jobbet tär nog på alla, jag känner också att den där orken inte riktigt finns efter en arbetsdag. Men just nu får det vara så helt enkelt.
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  2. Stekt fisk är så gott och ett glas vitt är inte fel det heller.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Hallå där raring... nu skriver jag hej o kram o grattis i efterskott på en o samma gång...
    Det har vart så galet mycket ett tag att jag inte alls haft tid att läsa bloggar...å hemma kan jag ju fortfarande inte kommentera hos blogspotadresser... SÅ kosntigt!!
    men nu har jag minsann uppdaterat mig och läst om både friterade ostbollar och det fina inlägget om din bror....
    Å dukningsinspiration i butiker brukar jag också sörpla i mig...;) Å va ledsamt att du aldrig blir bra.... jag har bestämt mig för att komma i gång med träningen nu. I går hade jag ingen lust men det blev 20 minuter på gåband och styrketräning för axlar och armar....alltid något och några minuter är ju bättre än inget. Å den där fisken....ååååå jag älskar panerad fisk... å ett glas vitt höjer ju vilken firre som helst! Ha en fin dag!
    Stor kram Katarina

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.