onsdag 7 november 2018

Jag ger upp (nästan)

Tankens kraft är stor. Ja så talade massageterapeuten igår. Jag hade ju återigen hoppats att jag skulle gå ut som en frisk och smärtfri kvinna från behandlingsrummet. Men tji fick jag igen och ytterligare 600:- fattigare. Ja för stunden i alla fall.

 Bilfärden hem var vedervärdig. Jag hade så fruktansvärt ont och har fortfarande. Tänk på att det inte gör ont, så sa hon. Tankens kraft! Fast det gör ju ont, jätteont. Jag blev också påmind om att jag inte lever sunt. Nopp jag tränar inte och jag väger för mycket. Har fel hållning, borde gå på yoga osv. Men jag vet ju det. Herre min je jag är ju utbildad friskvårdsterapeut. Ångest och skämskudde på igen. Fan också. 

Jag känner mig jättevärdelös och så försöker hon proppa på mig en massa dyra produkter.  Nu är jag ju en ganska så klok person och fattig så jag köper inte det, nix jag tänker att jag ska bättra mig och jag bestämmer att jag ska vila och söka annan hjälp. Medicinsk! Jag ska vinna över smärtan på ett eller annat sätt men jag gav nästan upp. Japp det gjorde jag. Nästan! Idag och resten av veckan är jag vilande från vanliga sysslor. Tar tabletter 3ggr/dag, gör övningar och ska gå på promenader. Jag ska vinna.
Kram Pia

4 kommentarer:

 1. DU är inte värdelös på nåt sätt! ♥
  Krya på dig!!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Nejdå, Pia du är inte värdelös på något vis! Du är värdefull, ingen annan är som du...
  Förlåt men nu måste jag få göra en liknelse mellan friskvårdsterapeutens hälsa och det där med skorna hos skomakarens barn... det är bara naturligt... ;) Jag vet att du kan ta skämtet, annars hade jag aldrig vågat skriva det.
  Ta nu hand om dig och din kropp, tänk positiva tankar, ta promenader och upplev naturen, vila i soffan och njut av en värmande brasa... eller en bastu... Och fokusera på det du gör som är bra, ta inte åt dig för hårt av alla pekpinnarna utan fokusera på att ändra på en sak i taget...
  Pepp-kram från mig!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Du kloka kvinna, det där med värk är varken kul eller något att leka med, det är så nedbrytande. Hoppas du hittar din lift och orkar komma igång med lättare träning.
  Krya på dig. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Inte är du värdelös, det finns det ingen som är. Värk och ont gör en så matt och depp. Krya på dig nu.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.