söndag 28 oktober 2018

Första snön och vinst

Inte kul alls tycker jag. Jo jag gillar snö men inte ännu. 

Jag är inte klar med hösten ännu. Trädgårdsmöblerna står kvar och parasollet. Poolen är inte stängd och vinterdäcken står i garaget. Det verkar bli en dag med mycket att göra. 

Vi hade planer på en liten utflykt också och ett besök på minneslunden.  Nu får vi ta en sak i taget och faktiskt, vi har ju en bonustimme idag. Sommartiden upphör och det blir vintertid. Asså vad hände med hösttid?

 Så här ser det ut i vårt kök. Ungefär som vanligt fast med massor av svamp på tork. Nej det här duger inte alls. Bäst att ta tag i sista söndagen i Oktober. Åhhh just ja, vi hade alla rätt på hästarna. Om jag blev miljonär? Nix men 466:- vann vi. Räcker inte till en sjöbod på Ön men det var kul ändå.

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Gillar inte snö och kyla överhuvudtaget. Ha en bra söndag och ta en sak i taget så blir det nog bra. Gott med en massa svamp till vintern.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Nej, man är ju inte helt klar med hösttiden ännu... fast jag fick lite gjort idag. Men er snö går väl bort igen? Grattis till vinsten, va kul att vinna!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Men vad kul med en vinst :-)
  Men snön får vi väl se som en nitlott ;-)
  Vi slapp snön, men det kanske är för att jag fick mina dubbdäck på i fredags :-) (ha, ha, ha)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Grattis till en vinst!
  Så fina bilder du bjuder på! För att inte tala om den fina buketten i tidigare inlägg. Vackert! Så fnissar jag lite åt pastainlägget också. "Tänk noga efter vad du önskar dig", du är rolig du :) Men det är sant, ibland blir det så där...
  Kram och ha en ny fin vecka!
  /Maria

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.