tisdag 25 september 2018

Snickarbrallor

Jag skrev i ett inlägg att jag skulle sluta med reklam för att jag var så trött på konsumtionen och slöseriet. Fast nu tänkte jag bara skriva om att jag verkligen gillade att ha snickarbyxor perioder i livet. Den allra första var när jag var typ nitton. Då inhandlades ett par röda från JC. Åhh så stolt jag var över dom. Minns att jag reste till Ibiza iklädd just dom och en vit skjorta. Den andra perioden var när jag var gravid. Härligt att växa i snickarbrallor. Dom var i manchester minns jag. Jag skulle kunna tänka mig en tredje period. Ja som typ nu. Fast kanske inte fullt så trasiga.



1. Jacket / 2. Shirt / 3. Boots / 4. Overalls

This post contains adlinks

Ja det var väl bara det.Gillar ni snickarbrallor?

Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Jaaa! Men det var längesen jag hade ett par...kanske man skulle köpa sig ett par! Perfekt för midjemåttet också ha ha...bra tips kära du och tack för din rara kommentar :)
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  2. Oj, det var ett plagg som jag har glömt bort helt! Jag hade ofta snickarbrallor när jag var liten, de var ju populära där på slutet av sjuttiotalet någon gång (om jag minns rätt). Har tyvärr inte haft dem sedan dess då jag inte hittat någon som sett snygg ut, men funderat på att köpa och ha här hemma när jag pysslar på i trädgården.
    Kram Nina

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.