torsdag 1 mars 2018

Marsmyskläder

Hej Hej! 
Tänk att det redan är Mars. Fast vår är det då rakt inte. Brrr så kyligt. Vinterväglaget gör att jag spänner mig när jag kör så huvudvärken från Hell är ett faktum.  Det är sådana tillfällen jag starkt funderar på att söka mig ett jobb närmare hemmet. atar dessa bilresor! Fast vem sjutton vill anställa en gammal tant liksom.  Känner att en ny jäkla förkylning har drabbat mig. Ska det aldrig ta slut? Det är ta mig tusan helt otroligt. Jag boostar mig med ingefära och brasa. Längtar efter ett bad och att få sätta på mig myskläder. NYA!  Jag gillar Nr: 4 tillsammans med  Nr:6 och så 3:an och 8:an så klart. Nu ska jag kolla in Tina i fjällen.


1. Crew sweat / 2. Cropped hoodie black gold / 3. Cropped hoodie peach beige gold / 4. Oversized hood / 5. Aop highw tights / 6. Sweatpants black gold / 7. Leggins / 8. Sweatpants peach beige / 9. Vikky ribbon


Kram Pia

This post contains adlinks 

1 kommentar:

  1. Godmorgon,
    Jättesöt sko. Gillar dock inte huvtröjor för huvan känns i vägen och det känns konstigt att ha något liggandes på nacken och övre ryggen. Nummer 1 och nummer 5 skulle passa mig...haha...om jag inte hade totalt köpstopp.
    Kram och ha en fin dag!
    Anneli

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.