måndag 5 mars 2018

Det gror igen i biblioteket.

Hejsan! 
 Det allra jobbigaste jag gjort i helgen var att så petunior. OK det tog 15 minuter och då hämtade jag in ett "månbord" från garaget också. Så tröttsamt.


  Nåja nu är det gjort och kanske jag ska fixa till det lite här inne i biblan. Vilken dag som helst. Hujeda mig så det ser ut. Här hamnar allt möjligt. Dynor, pilatesboll, gammal dator, lampor som man inte vet vad man ska göra av. Usch! 


Jag gör en moodboard. Det är roligt och inspirerande. Vi måste verkligen rensa bland alla böcker. Kasta och sortera. Sälja saker eller skänka. En ny fondtapet kanske. Ja jisses det drar iväg och det är väl kanske därför det inte blir av. Detta får bli vårens projekt. Mellan växthus och trädgårdsfix.

Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Synd att jag inte bor närmare, älskar sådana här projekt, att få rensa och sen fixa till allt men lite nytt och fräscht. Men du har ett kul projekt att ta tag i när orken och lusten finns. Ett bibliotek är ju underbart rum att ha. Ha den bästa starten på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Så himla kul... säger en som älskar att rensa!

  Lycka till!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Kul att ha projekt på G.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Härligt med vårsådd. Så kul att göra moodboard och drömma sig till ett nytt läge, men det gör ont i själen att plocka bort böcker.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Ja tänk att man alltid har ett "skräprum" där allt samlas och man slänger in både det ena o andra...
  Du får ta det som ett roligt vårprojekt!
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.