söndag 14 januari 2018

Fruktiga spett

Tjingeling! 
Då var det plötsligt söndag igen. Jag sitter fortfarande i morgonrock. Läser på andra bloggar om all energi som verka finnas. Om alla projekt och planer. Suck! 

Jag har inga krafter alls inte någon inspiration heller. Det är inte riktigt jag. Jag önskar att jag hade en liten sjö (varför önskar jag mig en liten sjö? Jag vill ju ha en stor)full med pengar som jag kunde ösa ur. Då skulle jag leja bort en massa saker som behöver göras här hemma. Fast så är det ju inte, jag får allt vänta tills krafterna kommer tillbaks. Ja och så lusten och inspirationen. 

Jag försöker i alla fall att få i mig nyttiga saker. Tror ju att man får lite extra energi då, Vi bytte ut chipsen mot grönsaksdipp. Inte så att vi brukar vräka i oss chips varje lördag precis. Efterrätten blev fruktiga små spett. Vi brukar inte ha efterrätt heller men det var ju julgransplundring för tusan. Fniss! 
Sharon, kiwi och vindruvor, allt med extrapris på Ica så jag passade på. Om jag tänker efter lite så är det kanske inte så nyttigt. Kanske besprutat och fraktat från andra sidan jordklotet men... 
Gott var det.


Kram Pia 

4 kommentarer:

 1. Sitter också här och kollar in bloggar, fast klockan passerat 10.30 Dina fruktspett såg riktigt smarriga ut. Ha en bra söndag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Mmmm så gott :-)
  Frukt och grönsaker kan aldrig bli fel.
  Hoppas att du hittar din energi och den lilla, stora sjön. Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Dessa januaridagar är inte precis energigivande. Dina fruktspett såg väldigt läckra ut och otroligt vackra. Med ljuset kommer säkert lite mer inspiration och energi till oss. Det gäller väl bara att härda ut lite till...
  Kram RosMarie

  SvaraRadera
 4. Hej Pia,
  Haha..ja du det där med energi...Jag har inte så mycket känns det som. Men nu rundar vi hörnet och går mot ljusare tider. Det är så viktigt att få i sig vitaminer och fruktspett är ju toppen. Och så festligt. Jag brukade skära upp mycket grönsaker förr och göra härliga dippar till. Men nu har jag kommit av mig alldeles. Tack för inspirationen och ha en underbar dag och fin vecka!

  Kramen, Anneli

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.