onsdag 1 november 2017

Små ord stor betydelse.

Godmorgon. 
Jag har lite extra tid så här på onsdagsmornar eftersom jag jobbar sent. Fick ett mail från en vän och hennes ord gav mig styrka och glädje att kämpa på. Tänk att små väl valda ord kan ha så stor betydelse.

 Jag stannade till på Ica igår inhandlade några hyacinter fast det är långt kvar till advent. En annan kund tittade lite underligt och sa..hyacinter, ja ja. Jag tycker man får ha hyacinter när man vill. Så det så! Jag blir glad av hyacinter. Ernst muggarna fick bli krukor i år igen. I det enkla bor det vackra. Han säger ju så han, den där Ernst.

 Nähä.. nu får jag allt sätta lite fart. Iväg för att möta mina små superhjältar. Ja det finns några stora hjältar också på jobbet. Tack hörrni för alla skratt och viktiga samtal.

Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Några ord kan värma och stärka en så mycket. Ha en fin onsdag och det blev fint med hyacinterna i Ernst muggarna.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  2. Hej Pia,
    Ja, ibland behövs bara en liten puff i rätt riktning i form av uppmuntrande klok-ord.
    Hyacinter är så fina och jag köper dem till advent och så genom hela julen och efter jul så länge de finns. Synd bara att de blommar över så snabbt.

    Kramen,
    Anneli

    SvaraRadera
  3. Hej heeeeeej.. jag ahr också köpt hyacinter...man FÅR det...;)
    Å ibland har man ju inga bra svar men det är ju bra bara ATT man svarar tänker jag....

    Å så undrar jag....har de kollat så du inte har fel på sköldkörteln?? Eftersom du är så trött menar jag...man blir ju lite deppig o konstig också....haha nu menar jag inte att du är konstig utan bara mer...hur ska jag förklara....man känner sig konstig..lite illa till mods sådär...hmm...svårt att förklara....men har de kollat dig?

    Kraaaam Katarina

    SvaraRadera
  4. Mysigt med hyacinter! Har inte sett några ännu i affärerna, men de kommer väl snart här med. Börjar längta lite efter jul faktiskt!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.