torsdag 16 november 2017

Glöm inte...



Nu är det är hög tid att börja mata våra små fåglar. Ja stora med för den delen. Vi kastar alltid ut en macka till skatorna på morgonen. Ser till att fröautomaten är laddad och så matar vi på med lite äpplen till koltrast och ekorre.

Sen ska vi inte glömma att skämma bort oss själva lite också. Lite god glögg, en pepparkaka med ädelost är väl inte fel. Jaaa jag vet men om man börjar fira och mysa in julen så är man, jag menar ...blir man lyckligare. Japp det finns forskning på det. 💗💗💗

Kram Pia

6 kommentarer:

  1. Jag håller fullständigt med dig, tillåter man sig att mysa och skämma bort sig i vardagen måste man ju bli lyckligare :-)
    Men man får inte glömma våra flygande, vilda vänner för det.
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig också fullt ut :-)
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  3. Fågelmatningen saknar jag väldigt. När man som jag bor i lägenhet får man inte mata några hur gärna man vill! Men på tredje våningen med utsikt över taken har jag närkontakt ändå.

    Ha en fin helg.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  4. Vad fint med havre kärv till fåglarna. Så lantligt och mysigt och så svenskt. Å ja snart är det advent...jag hinner inte med känns det som. Glögg...mums!

    Kram och ha en fin fredag!

    Anneli

    SvaraRadera
  5. Helt rätt! Vad fin du var i den där härliga mössan. Nja, skatorna får nog inget av oss för vår lilla hund vill inte ha dem här och sticker iväg som ett jehu och skäller på dem.
    Passa på och njut i helgen!
    Kram RosMarie

    SvaraRadera
  6. Härligt inlägg och jag har redan börjat med både skumtomtar och ljusslingor! Ja och så en lussebulle idag, sååååå gott :)
    Fredag och ha nu en mysig helg Pia...
    Kram Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.