onsdag 26 april 2017

Schack Matt

Efter en 53 timmars jobbperiod så var jag heeelt slut. Massor av nya saker att ta in.

 Den här lediga dagen hade jag stora förväntningar på. Jag hade tänkt hinna massor inför helgens roliga tilldragelse. Hade hoppats hinna greja lite där ute i trädgården, hade också planerat in ett byggmöte/fix inför bröllopet. Började sisådär kan man säga. Jag somnade redan innan 22.00 igår kväll i soffan och vaknade redan 02.10 helt speedad. Vad gör man då? Jo man smyger upp och drar i sig en macka, en kopp te, en Alvedon för att det gör så jäkla ont överallt plus en sömntablett. Hmmmm! 

Ja jag måste ju få sova. Har aldrig testat förr och kommer aldrig mer, tror jag göra det igen. Vilken jäkla dag jag haft. Om det beror på tabletten eller inte vet jag ju inte men rolig var den inte. Kanske jag har något underligt i kroppen, vi får se. Hann inte med en tredjedel av det jag tänkt. Byggmöte Check! Tvättvikning Check Sen tog det tvärstopp. Sen blev det mest tårar och tycka synd om om mig själv. Suck! 

Men sånt är livet. Det går ändå. Allt finns kvar tills en annan dag. Läser på många bloggar att jag inte är ensam om att vara lite trött. Att ha bloggtorka och att känna en press på att göra dagliga inlägg och kommentera alla andras fina bloggar. Tack alla för att ni delar med er. Det känns bra att inte vara ensam.

Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Ibland säger det bara poff, så går luften ur en.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  2. Hoppas du känner dig piggare idag. Och inte konstigt att du är trött så mycket som du har hunnit med. Visst är det ibland en stress att lägga ut inlägg varje dag och kommentera hos andra. Men jag har blivit lite bättre på det nu att inte känna dåligt samvete för det utan verkligen göra det när jag känner för det. Ha en fin dag och hoppas att det känns bättre idag. Kram Annika

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.