måndag 26 september 2022

Avledande manöver

 I bland så fastnar man i negativa cirklar. Man grubblar och tänker på tok för mycket på sånt man inte kan påverka. Orosmoln de lux.

Vi bestämde oss för att göra något avledande som att åka in till stan och onödighetsshoppa. Det är att man helt sonika går in i en butik, vilken som helst och plötsligt kommer på att man behöver måla om panelen i kök och vardagsrum tex. 

Jo för att det är 25% rabatt på färgen. Vi resonerade oss fram till en färg som verkade passande. Det visade sig vara nästan samma som vi redan har. Men det gör inget bara det blir fräscht och fint. Den nya färgen är den till höger. Aningens kallare än den gamla.

 Sen stannade vi till i Gamla Uppsala för att få i oss lite näring. Som varsin macka och en kopp kaffe på Odins Borg. Mysigt. 

Hemma igen så sken solen upp och vi startade operation "stänga poolen" Fy så trist och tråkigt. Gillar inte den dagen eller ens tanken.

Upptäckte tyvärr att det skett en skada i poolväggen. Stön! Bara att ta tag i det sura äpplet. Vem tusan har sagt att livet ska vara enkelt? Här tog mina krafter slut. Om det blir målat innan jul får vi väl se. Har färg hemma i alla fall


Kram Pia

1 kommentar:

  1. Ja när orosmolnen hopar sig är det skönt att bara bryta upp dom! Se något annat, göra något annat och sen köpa färg! Måla! Fint blir det ju också :) Och livet är inte alls enkelt, det har sina dalar och uppförsbackar minsann.
    Kramis från Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.