onsdag 26 juli 2023

Kapad blogg

 Hej! Jag följer en blogg" Från glam till damm"


 Nu kan man inte läsa för det kommer upp en massa skit rent ut sagt. Både porr och reklam. Jättetråkigt! Jag hoppas att du läser det här Anneli så att du kan fixa till din blogg. Jag kanske också är kapad vem vet? 

Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Jag har samma problem med Annelis blogg, och jag har nämnt det till henne när hon skrivit hos mig.
    Hoppas hon ser ditt inlägg med.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Hej Pia,
    Tusen tack för att du skriver om detta Pia, eftersom jag själv inte når alla när jag skriver i min blogg. Jag vet inte vad som har hänt med min blogg, jag är så ledsen och det är så fruktansvärt, men har hört att andra har råkat ut för samma sak. Jag jobbar på att lösa problemet. Men det verkar ta tid. En sak som vi många har insett är att det kan bero lite på vilken webbläsare man använder och kan hänga ihop med så kallad brandvägg. Jag blir också omdirigerad till dessa hemska sidor om jag går in via Firefox. Men nu sitter jag på google chrome och då funkar det bra för mig. Det fungerar också för många som går in på blogger via sina mobiltelefoner.

    Jag vet inte vad jag skall göra. Starta en ny blogg? Jag har läst att det går att importera gammalt innehåll. Men fasan vore om jag importerade viruset som omdirigerar i samma veva. Jag har läst på nätet att just blogspot.com är väldigt utsatt för virus och att det har ett svagt skydd för det.

    Men tack ännu en gång för att du skrev detta. Prova gärna en annan webbläsare och hör av dig till mig om det fungerar. Det hela är så hemskt och frustrerande.

    Ha det gott, och skriv gärna detta så att flera ser och får informationen, om du har lust.
    Varm kram,
    Anneli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Jag hade samma problem nu i våras. Men fick hjälp av en bloggvän. Det jag behövde göra var att gå in i alla gadgetar man har i högerkolumnen ( i alla fall har jag mina till höger) och kolla varje, och i en av dem hittade jag en bitcoinlänk, så den gadgeten tog jag helt enkelt bort, och då försvann problemet. Nu vet jag inte om det är samma problem hos dig, men värt att försöka i alla fall!
      Hälsningar Gunilla

      Radera
  3. Upplever också detta när jag ska läsa Annelis blogg. Vågar därför inte försöka gå in där längre. Kommer upp massa olika "porrsidor" och en del annat. Vet tyvärr inte hur man byter webbläsare...... Ha en fortsatt fin och trevlig vecka.
    Kram Tummelisa

    SvaraRadera
  4. Hej, Nu har jag med hjälp av Fröken Gröns blogg kunnat lista ut hur man gör för att ta tillbaka sin blogg. Nu känner jag mig som ett riktigt datasnille :-)
    Tack för att du uppmärksammade detta.
    Kramen,
    Anneli

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.