När vi köper bröd så blir det oftast rostmackor, Hönö kaka eller lingongrova. Så då tänkte jag, hur svårt ska det vara att baka egen lingongrova?
Verkar som om jag gillar att baka numera. 😀
Jag googlade på recept och så hittade jag på lite själv. Man tager vad man haver och... hör och häpnad. Den där surdegen kom fram från kylen och matades. Ha, Ha jag sa ju det, man ska aldrig säga aldrig.
Annars så klurar vi här på nyårsmiddagen och så är det en stor tidsplanering hur vi ska sova och se på hockey. Jobbigt när de spelar på andra sidan Atlanten. Eftersom att jag är ledig så ställer vi väl klockan på 04.00 sen får vi se hur bra det går. Är det inte spännande så tar man väl en lingongrova med ost och somnar om.
Kram Pia
Vilket spännande bröd, Pia. Ser himla gott ut, man ska improvisera!
SvaraRaderaGlömde skriva i min förra kommentar till din ´"årsredovisning" att jag är så
stolt över att de två böcker du läst under året är mina! Hjärta till dig!
Ha en fin nyårsafton och ett gott nytt år.
Kramar från Eva-Mari
MUMS!!!! Det receptet ska jag testa Pia, tusen tack :)
SvaraRaderaKram från Titti
Visst är det kul att experimentera när man bakar, det är min melodi det 😁😉.
SvaraRaderaDitt bröd såg väldigt gott och smarrigt ut.
Kram Carin
Låter gott och ser gott ut! Håller tummarna för hockeyn!
SvaraRaderaGott Nytt År! Kram, Carina
mmm, ser gott ut, hembakat bröd är ju aldrig fel!
SvaraRaderaÖnskar dig ett riktigt Gott nytt år!
Kram Gunilla
Men mums så gott! När jag bodde i USA bakade jag ofta bröd på en bakmix där man bara skulle tillsätta en öl som vätska. Lätt som en plätt. Nu bakar jag nöstan aldrig. Precis de där brödsorterna som du räknade upp i början är standard i detta hus. Exakt :-)
SvaraRaderaKramen och ha det gott!
Anneli