torsdag 1 oktober 2020

En ond tand, några möten och en god soppa

 Min lediga onsdag blev verkligen händelserik. Ja i alla fall för mig som knappt rör mig utanför hemmet och arbetet. 

Lägg till bildtext

Jag startade dagen i vackra Uppsala där jag promenerade längs ån en stund innan jag kom fram till Tandläkaren. Ja eller spec.kliniken Endodonti. Min tand den spökar ännu och värre lär det visst bli. Den vill inte läkas som det ska så det blir troligen en operation i käken. Den yttersta delen av rotspetsen tas då bort och inflammationsvävnaden runt rotspetsen skrapas ur. Operationen görs med lokalbedövning och tar cirka 90 minuter. Om jag är nervös? Japp det kan man lugnt säga. 


Efter den upplysningen tog jag en fika med en god vän på ett stort köpcentra. Lite smått skraj för att smittas så klart men det var lugnt. Sedan träffade jag alla mina barnbarn. Vilken lycka. Inga bilder på det i nuläget. Jag fotade inte själv utan det fick maken göra. Jag lekte och gosade mest. Viktigaste! 

 I dag den första dagen i oktober hade vi grönsakssoppa till middag och våfflor. Inte så tokigt det heller faktiskt. Fredag i morgon igen. Oj vad veckorna rusar fram.

Kram Pia


5 kommentarer:

  1. Fy för tandproblem! Hoppas du får hjälp snart. Humöret blir verkligen lidande om man har tandvärk.

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Din operation kommer att gå bra och ditt tandproblem kommer försvinna.
    Ha en fin fredag nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Nämen huuuuuu...låter inte som ett kul tandläkarbesök!!! Men måste man så måste man...jag har den värsta skräcken inför dessa tandläkarbesök och plånboken skrynklar ihop sig i ren förtvivlan!
    Ha en skön helg nu Pia :)
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Usch, tandvärk är inge vidare! Hoppas det går bra! Kram Gunilla

    SvaraRadera
  5. Jag är glad och tacksam för er alla som läser den här bra artikeln som hjälper till att rädda mitt äktenskap från skilsmässa för några dagar sedan, för jag vet att alla dina relationsproblem är över eftersom du är väldigt lycklig att komma över den här kanalen idag. bara skicka ett meddelande till kontakt-e-postmeddelandet för mer hjälp och förklaring för att få din ex-kärlek tillbaka inom 12 timmar till 24 timmar.
    De flesta tror att kärleksformulering inte fungerar, oroa dig inte, jag är här för att ge dig steg för steg på kärleksstavningsförfarandet och hur man får omedelbart resultat inom några timmar.
    Jag kan också hjälpa dig att utföra all kärleksstaven magisk besvärjande bön utan att du gör någonting och förvänta dig att få tillbaka din ex-kärlek inom 24 timmar.
    Jag har gjort denna liknande kärleksformulering för så många människor över hela världen och det fungerar för dem alla, de pratar alla bra om mitt jobb. Jag är tacksam mot gudarnas begåvade krafter i mitt liv för att göra detta utan att samla in pengar från människor. du kommer att behöva köpa allt material som krävs för att användas helt själv, du behöver inte skicka pengar till någon för att köpa förälskelser, det kan göras helt själv eller med hjälp av en herbalistman på bymarknaden kan köp och skicka dessa materiella saker till dig i någon del av landet du kanske bor i, kärlek stavar magi känner ingen gräns. det fungerar överallt där det finns luft, vatten, eld och jord.
    Kontakta stormästare Dr. Oduduwa via dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    eller endast WhatsApp-meddelande: +79268011965
    https://www.youtube.com/channel/UCgdyInfUQi_9sj_VXQ2am8w?view_as=subscriber

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.