torsdag 16 januari 2020

Ny frisyr kanske

Elektriskt, tunt, matt, livlöst och alldeles, alldeles dödstråkigt. En beskrivning av mitt hår i dagsläge. Inte nog med det, påsar under ögonen och många djupa veck i pannan. Hjälper inte med foundation eller smink. 



 Något måste ske och då gärna NU PÅ EN GÅNG! Ja så fungerar jag. Eftersom jag nu inte kan jobba så tänkte jag att jag kan boka en klipptid. Tur som en tok så fanns det en tid i morgon. Jag tror bestämt jag ska klippa mig ganska så mycket. Hitta på något nytt. Klämma i med en varm brun färg också.

Lite så här. 
Kan man få boka in en tid på skönhetssalong också. Ha Ha! Nja jag skojar lite. Man ska vara stolt över sin ålder och se det vackra i åldrandet. Nu var det faktiskt frisyren jag riktade in mig på. Jorå jag kan nog ta på mig lite aprikos-rosa läppglans också, men absolut inte någon nätbrynja. Fniss!

Jag är faktiskt riktigt glad ska ni veta för det går så fort framåt med läkningen av foten. Nu är jag helt säker på att jag kommer kunna åka lite skidor. Absolut inte utför men på längden. Har fått låna ett elastiskt fotledsbandage av kära mamma. Känns tryggt.

 Kram Pia

6 kommentarer:

  1. Skulle också behöva gå till frissan och ditt frisyrtips fastnade jag också för.
    Låter skönt att det går framåt med din läkning av foten.
    Lycka till hos frissan nu i morgon.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Just håret kan man ju göra nåt åt. Det andra får man leva med och gilla trots alla brister som man ser i sig själv. Du blir säkert nöjdare när du får ny frisyr. Och vilken skillnad på bild två! Ett leende gör dig och alla andra tio år yngre, minst! Snygga brillor!

    Önskar dig god bättring Pia. Att vara i fjällen är bra för kropp och själ. Hoppas att du kan åka lite skidor.

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Hej Pia,
    Det där låter precis som beskrivningen på mitt så kallade vinter-hår. Men det blev så mycket bättre när jag klippte mig och så la jag i en varm brunfärg för att dölja mina gråa hårstrån som börjar titta fram lite. Kan varmt rekommenderas :-) Men så skönt att du är på bättringsvägen och kan åka skidor snart.
    Ha en fin torsdag!
    Kram, Anneli

    SvaraRadera
  4. Men åhh vad spännande att få se vad det blir :-)
    Jag tillhör ju de väldigt kortsnaggade och kan ju inte byta frisyr så där jätteenkelt (ha, ha, ha) Däremot har jag för vana att lägga lite slingor i mitt "råttfärgade" hår som också lätt blir ganska livlöst och flygigt. Typisk skandinavisk hår enligt min frisör :o
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  5. Spännande med ny frisyr, men otur med din fot!! ;( Krya på dig!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Kul med ny frisyr! Du visar väl resultatet!
    Vet du... man kommer långt på att ha glimten i ögat och ett leende på läpparna! =)
    Skönt att foten läkt så snabbt! Förvånande, för den såg verkligen hemskt blå-lila ut! Men du hade kanske lindat för hårt haha... ;) ;) :)
    Din kropp kände väl att det inte var läge ett jäklas med ditt sinne, så nu har den gjort allt för att vara dig till lags och kunna ta ut dig i längdspåren :)
    Trevlig helg!
    Kram/Maria

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.