lördag 2 november 2019

Tips mottages

Varning! 
Detta inlägg är absolut inte inspirerande eller roligt någonstans. Jag vaknade bestämt på fel sida.

Hur ska jag klara av denna förfärliga månad? Det sitter kanske i psyket men jag formligen hatar november. Allt är tråkigt, grått, fult och trist. Jag får ingenting gjort, det bara går inte. Utanför står alla krukor och väntar på att jag ska kånka in dem där dom ska vara. Är det kul? Nej! 


Kanske jag skulle baka lite. Varför då? För att det ska lukta gott i huset och så får man ändå inte äta för då går man plötsligt upp ett kilo. Det var ju inte mitt mål precis. Ja ni hör ju hur eländigt det är. Så om det finns bra tips på hur man livar upp en som har novemberångest så Tack så mycket. 


Sedan tog jag mig ordentligt i kragen och började röja upp där ute. Blev lite finare i alla fall. 


Det känns lite bättre nu och titta här, visst ser himlen lite blåare ut också. 


Snart ska vi ner till byn och kyrkan. Tända ett ljus på minneslunden, en snabbvisit hos barnbarn livar nog upp och sedan avrunda med lite glögg vid brasan.
Jag överlever nog den här dagen i alla fall. 

Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Visst är den mörk och tråkig, november.. Men jag försöker lägga energi på det, vädret alltså.
    Man kan ju ändå inte göra något åt det. Tar mina promenader, tänder ljus, kokar goda soppor. Försöker hälsa på nära & kära lite oftare... Alla har ju liksom lika tråkigt...🤪😂 så får roa varandra då istället, tänker jag.
    Ha det gott nu, kraaam Kate

    SvaraRadera
  2. Lite piff och sen mår man bättre, så brukar det vara! Och glögg vid brasan låter ju mysigt!
    Jag gillade heller inte november förut men jag har ändrat mig faktiskt. Jag tänker så här, att november är lite kravlös på nåt sätt.. Man behöver inte vara ute och dona en massa, man kan vara inne och mysa. Det är ingen idé att putsa fönster, och lite skit i hörnen syns ändå inte för det är ju så mörkt... Och julstressen har inte dragit igång ännu. Nej, jag gillar det faktiskt, och så tänker jag som så ,att låt det vara lite tråkigt då! Tiden rusar fram så fort ändå jämt, för att man gör saker hela tiden, om man inte gör saker så går ju tiden lite långsammare, och det är positivt! ;)
    Tja vet inte om det här livade upp eller om det var för klämkäckt, förlåt i så fall! ;)
    Novemberkram på dig! ♥

    SvaraRadera
  3. Du kommer att ta dig i genom november med utan att du tänker på det. Har du klarat dag 2 så kommer du att klara resten med.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  4. Som sagt... stryk medhårs och var inte arg!

    Snart advent!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.