måndag 21 oktober 2019

Undantaget

Jag har ju varit emot tv i sovrummet och elektriska klockor, mobiler m.m.. Inte bra enligt Feng Shui.

Nu har jag frångått den principen. Japp nu ska jag äntligen få titta på vilka program jag vill. Ja vi har nämligen lite olika smak vad gäller program maken och jag. Kommer vara noga med att dra ur sladdarna innan jag somnar dock.  Sedan så är det nog hög tid att fräscha upp lite i sovrummet. 


En platt tv är ju inte det vackraste som finns precis. Men måla byrån och slippa chabby chick och byta gardinerna kanske kan hjälpa. Dom har hängt där ett tag nu. 


Kanske flytta runt på prydnadssaker i huset så det känns lite mysigare. Nej då jag är inte sponsrad av Philips, utan av pappa som lånar ut tv:n

Sen var det dom där gamla stolarna som behöver rustas.  Ja vi nalkas en lång mörk period som behöver fyllas med något kreativt. Skönt! Vi får se vad det blir av alla tankar.

Kram Pia



3 kommentarer:

  1. Är väl toppen när man kan få se vilket tv-program som helst på tv:n utan att den andre ska hänga läpp. Jag kör datorn här hos mig när gubben vill se annat ☺.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Men så mysigt att kunna ligga i sängen och kolla på tv, perfekt att kunna låna ju.
    Jaa de här mörka kvällarna gör att man bara vill krypa in i en vrå och få pyssla lite för att får utlopp för skaparlustan :-)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  3. Min man har tjatat om tv i sovrummet i sådär 20 år, jag vägrar!
    Sparar inte att sova ned ljud och ljus, och då skulle han ligga och titta på tv när jag ska sova, dör är vi olika.
    Numera finns det tomma sovrum, så kanske, jag kan ju lägga mig nån annanstans🙂

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.