måndag 12 mars 2018

Bestämt mig igen.


I lördags när jag faktiskt mådde ganska så bra, så bestämde jag mig. Jag klädde om till träningskläder (älskar att gå omkring i just träningskläder) plockade fram yogamattan, hantlarna och ett gummiband. Nu ska jag träna lite styrka här hemma. 
Eftersom jag vet hur man lägger upp ett bra grundprogram som jag kan börja med så gick det lätt och smidigt att jobba igenom muskelgrupperna. 


Tjong...gummibandet gick av. Så gammalt var det. Ha Ha!
 Jag koncentrerade mig på axlar, bröst, armar, rygg och mage. Visst jag körde några benböj också eller squats som den övningen också kallas. Jag dokumenterade allt för att kunna gå vidare och framåt. Kul att jämföra senare när man är på topp. Fniss!
 När jag sen vaknade på söndagen med nästäppa och hostattacker plus en lätt träningsvärk så hade jag blandade känslor. Var det så smart det där?


 Ja det var det för jag är på G och förkylningen kan väl inte bli sämre för att man tränar lite lätt. Eller?  I senaste numret av tidningen IFORM så fanns det ett bra upplägg på hur man kommer igång med löpning. Det ska jag testa bara snön smälter undan lite. Idag så startade jag dagen med mitt träningsprogram. Upp 15 minuter tidigare och så på med stassen. Ingen frulle innan det är klart. Det är det allra bästa sättet för mig att få det gjort. Nu till jobbet och se om jag pallar en hel dag.
Black Bra / Pink Bra / White Bra / Black Sneakers / White Sneakers / Bag
 Pia
(Innehåller annonslänkar)

3 kommentarer:

 1. Visst är det typiskt!!!??? När man "äntligen" kickar igång... så kommer förkylningen...
  Krya på dig, hoppas det inte blir värre =)
  Kram och ha en ny fin vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Det är skönt när man äntligen sätter igång med sin träning. Hoppas din förkylning försvinner nu också.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Det är skönt att komma igång men svårt att komma dit ;) Och varför är det alltid så att när man väl får ändan ur så blir man sjuk.

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.