söndag 11 mars 2018

Slut på glitter och glamour

Då var det över, mello cirkusen har stängt luckan. Jag har haft roligt i alla fall. Suttit där i soffan och sippat på lite bubbel, sms:at till vänner om hur det skulle gå. 


Sedan tycker jag att David Lindgren är duktig. Underhållning på lagom nivå. Som sagt nu är det över för denna gång. Grattis till Benjamin också som kammade hem segern. Tjoohooo! 
Något som verkligen inte är över så är det min fördömda förkylning. Hostar, nyser och snorar som aldrig förr. Jag är så trött på detta nu. Lika trött är jag på snön och vintern. Kolla in här. 

Ska det vara så?  Om jag hade varit pigg och alert så hade jag åkt skidor som jag tycker är så kul men det kan jag inte nu. Jag säger ungefär som Emil i Lönneberga. När det finns snö då kan jag inte åka skidor för att jag är sjuk och när jag är frisk så finns det ingen snö. 

När i hundan ska jag då åka skidor?  Ha Ha! Nu tar jag tag i denna söndag. Planer? Japp, soffläge, filt, nässpray och massor av vatten. 
Skitförkylning!

 Pia

5 kommentarer:

 1. Snart måste väl detta väder vända och göra plats för våren. Krya på dig.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Ja nu är mello över....han var ju en favorit, men jag trodde inte han skulle vinna. Men den är helt ok låten med Benjamin ;))
  Solen skiner idag och vi ska åka till torpet ock äta lunch ;).
  Ha en toppendag !
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Mello över? Jag har då missat alltihop, måste jag erkänna :o
  Trist med din envisa förkylning, du får börja med ingefärsshot och D-vitamintillskott på morgnarna. Nässköljning med saltvatten är inte heller så dumt mot envis nästäppa.
  Krya på dig och ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Åhhh jag hoppas att din förkylning snart ger med sig. Jag vet hur det känns att vilja så mycket, men inte riktigt orka.... Jag håller tummarna för att det snart vänder för dig. En stor kram, Annika

  SvaraRadera
 5. Usch för förkylningar. Krya på dig i massor från mig.

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.