tisdag 13 mars 2018

Hotta upp fiskpinnarna

Fiskpinnar brukar vi ha i frysen liksom till reserv. Det brukar vara unge herrn som äter det när vi frossar i torskrygg, lax eller skaldjur. Nu håller vi på att rensa och tömma frysen så jag hittade en halv påse sötpotatisfries och några vanliga strips. Fiskpinnar som vi fyndat på Citygross för 10:-  I kväll blir det fish and chips till middag hojtade jag. 


Unge herrn ursäktade sig och drog ner och köpte en kebabtallrik. What??? Skyll dig själv då tänkte jag. Jag ville göra det på riktigt, servera på tidning. Maken slog bakut och svamlade om baciller och annat. Men jag körde på den stilen ändå, till mig själv  dock utan att göra en strut av tidningspappret. Lite sallad på påse och råkost plus den goda såsen till. Jag blandade remouladsås på tub med crème fraiche och lite bostongurka. Citronen fick man visualisera. Ha Ha!

 Snabb rätt som i stort sätt sköter sig själv i ugnen. Kanske inte den nyttigaste, men ändå. Passar utmärkt när orken tryter. Det var precis det den gjorde förra veckan. Vi fortsätter tömma frysen och hitta på rätter av det som finns. Maken bjöd nyligen på het kycklingkorvs wook med quornfiléer som smakade väldigt gott. 

Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Inget får förfaras... miljötänk på högsta nivå! Att ta vara på maten och göra frysrensningen
  rolig är ett litet steg i det stora. Ser riktigt gott ut dessutom!

  Ha en fin dag.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Ser så smarrigt ut! Och sötpotatis pommes! En av tidernas bästa uppfinning! Bara så gott.
  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 3. Men så gott det ser ut! dags att göra en kylskåpsrensning tror jag...tack för tipset denna regniga tisdag :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 4. Såg jättegott ut och så häftigt att servera det på tidningspapper, precis som på riktigt.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 5. Hahahaaaaaa...jag döööör... det där är väl typiskt!! att det som tidigare var favoriten plötsligt int duger alls....hahaa... man fattar ingenting liksom...;)
  Fast jag tycker det ser smaskigt ut och vad duktiga ni är som tömmer frysen... det hade jag också bestämt att vi skulle göra....men så vips blev vi med 18 kilo lamm här om dagen.....så nu blev det lit fullt igen...
  Å heja heja dig med träningen... jag vill också komma i gång med att köra lite hemma....som komplement till gym och spinning... vore skönt att slippa åka i väg...
  Jag har bara så himla svårt att få ändan ur och faktiskt GÖRA det..;)
  Kraaaam Katarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.