söndag 19 november 2017

Badrumsfix

Hallå där. Hoppas ni har det bra. Det har jag ska ni veta. Tänk att så lite kan göra stor skillnad. Jag har målat rören i badrummen. Egentligen så skulle jag inte vilja visa förebilder eftersom jag skäms lite över att ha haft det så. Men man blir lite hemmablind, vänjer sig kan man väl säga. Fast nu fick jag nog av det fula. 


Så fram med skurtrasa, rotborste och slipkloss. Nu ska det äntligen hända något. Jag vill ju egentligen rusta badrummen men vi har tyvärr inte dom slantar som krävs. Dyra saker det där. Så jag fräschar upp lite. Jamen visst! Sådär ja.

Visst blev det bra? 
Tänkte mig några nya handdukar, ett nytt duschdraperi och så en ny tvättkorg. Jaaa Trallalalllaaa.  Det får bli årets lilla julklapp till familjen.


Bildresultat för tvättkorg
Badlakan och tvättkorg från H&M

Kanske investera i ett nytt duschset i krom med svart slang. Ja fast då kanske en svart korg i plast är bättre med tanke på alla blöta badlakan vissa kastar i. Hi Hi!

Bildresultat för tvättkorg plast
Härlig inspirationsbild från H&M
Jag är inte sponsrad denna gång.

Kram Pia

10 kommentarer:

 1. Så fint du gjort med att måla rören. Ibland behövs inte så mycket för att det ska se annorlunda ut.
  Undrar var du sett den svarta tvättkorgen i plast?
  Ha en fortsatt trevlig söndag! Kram Tummelisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har sett den på Jysk. Kampanj just nu.../ Pia

   Radera
  2. Tack, har köpt den idag.
   Kram

   Radera
 2. Visst blir man hemmablind, känner så väl till det där! Men med små medel kan man piffa upp, vilket du visar här, ser fräscht ut!

  Kram och ha en skön söndag!
  Gunilla

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där med att bli hemmablind. Egentligen brukar det handla om små grejer som inte alls tar tid. Just nu hänger en sladd i taket i källaren och där har den hängt ett par år. Hur lång tid tar det att fixa det liksom? Blev så mycket fräschare i ditt badrum. Det är verkligen dyrt att göra om badrum. Gjorde vi för ett antal år sedan för vi var tvungna och det var ingen billig historia trots att det är ett litet badrum.
  Ha en fortsatt skön söndag!
  Kram RosMarie

  SvaraRadera
 4. Vi hade också utanpåliggande rör i vårt gamla hus. Tyckte det blev som nytt när man målade rören i badrummen. Och det blev fint hos dig/er med.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Badrummet ja....vi har ett avlångt litet, men jag fixar så gott jag kan och det skulle nog behövas renoveras men det är ganska mysigt
  ändå, hihi...men visst vill jag renovera och det överlåter jag till mannen, så vi får se när det blir ;))
  Och det lär nog dröja, haha....
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vi har 3 badrum/ toaletter i huset.... och samtliga skulle jag gärna göra om, men visst duger det som det är. Nya dubbelhandfat med underskåp bara i det stora!! Kul att fräscha upp lite!
  Måndagskram från Kate

  SvaraRadera
 7. Liten insats som gör så stor skillnad! Så fint det blev.
  Samma borde jag göra, men nu bara måste vi snart renovera badrummen på riktigt så jag står nog ut lite till med mina fula rör....
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 8. Vi har alla våra små skämshörnor. Men tänk ändå vad lite färg gör stor skillnad för helheten :-) Jag tror det blir jättefint med lite småpiff till dina nymålade rör.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.