onsdag 26 juli 2017

Gulligaste gästen på kalaset

Halloj! 
Ja då är jag tillbaks igen. Lite gladare och friskare. Tack så jättemycket för alla varma hälsningar. Det där med hälsa är ju ett gissel när den sviktar. Mamma ligger nyopererad (igår) för kranskärlsbyte så kallad bypass. Hon åkte in akut med ambulans för en vecka sedan. Klart man blir lite orolig och nedstämd då. Det verkar som om det gått jättebra. Själv så hade jag krångel med magen men nu så är det bättre och jag kan äta igen, fast inte vad jag vill. Nej hörrni nu får det vara nog om sjukdomar och elände. 

Vi firade lite födelsedag här igår. Pavlova skulle det vara tyckte födelsedagsbarnet. Så det bjöd han på vid poolen. Mums! En snabb och god efterrätt eller tårta som man snabbt lägger upp. Inget gluten i den inte. 😋


Lala heter den här lilla söta bordercollien. Man döööör ju så gullig. Hennes matte är min brorsdotter. Hon är jätteduktig med sina hundar och Agility. Hon tog silver i SM med hunden Håkan och sitt lag four friends. Bra jobbat va?

 Mitt upp i kalaset så kom det en bekant som skulle märka fåglar i närheten och när jag skulle presentera våra gäster/familj så blev svärdottern plötsligt svärson och brorsdottern blev sondotter. Så snurrig i kolan av allt ståhej och oron över hur allt skulle gå med mamma kanske. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall. 
Kram Pia 

5 kommentarer:

  1. Så skönt att operationen med din mamma verkar ha gått bra. Och att du känner dig bättre också. Det var en söt liten jycke.
    Kram mamma c

    SvaraRadera
  2. Härligt att du är på bättringsvägen och att din mors operation har gått bra.
    Det var mig allt en söt liten kalasgäst :-)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  3. Så skönt att du känner dig piggare! Livet går upp och ner hela tiden, det är väl det som är livet, eller hur?
    Söt vovve och pavlovan ser mumsig ut!
    Ha en fin dag!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  4. Fint att höra att du känner dej friskare igen.
    Ha nu en fortsatt skön sommar, än är den inte slut!
    Susanne

    SvaraRadera
  5. Skönt att det är bättre med dig & att din mamms op gått bra ....
    Naw,så söt Lala ❤️
    /Kram

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.