tisdag 13 juni 2017

Inte den heller.

Jag får panik! Klänningen var inte bra alls, jo den var fin men inte bra. Den kändes liksom fel. 

Jag speglade mig, vred och vände på mig. Tänkte mig som nyfrissad med lite klack och make-up men när maken ärligt och uppriktigt utbrister.. Den ser ut som ett nattlinne!  Då bestämde jag mig bums. Bort med den. Åhh var ska jag nu hitta den där perfekta klänningen? Sedan tänker jag... Det är ju inte jag som ska gifta mig, jag ska bara vara med. Det ordnar sig nog.Klart det gör. Det gör det ju nästan alltid. Med eller utan klänning så ska jag inte missa bröllopet. Så det så! Ja jag vet, bilderna har inget med detta att göra. Men det är lugnande bilder. Det är ju bra när man får panik.

Kram Pia

6 kommentarer:

 1. Jaaa,du ...Detta mé klänning är svårt,men du hittar säkert nå´n & blir så vackert ....
  Ha det så gott!

  SvaraRadera
 2. Kände lika dant förra året när dottern skulle gifta sig. Men sedan hängde den bara där på H&M en dag och kostade nada nästan.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 3. Inte bara lugnande bilder, väldigt vackra dessutom. Det där med klänningar är inte enkelt. När min son skulle gifta sig jagade jag klänning överallt utan att hitta någon. Hade tänkt ha en gammal men fick plötsligt syn på en i Ellos och dessutom billig. Nu har jag hittat tillbaka till dig sedan du bytte blogg. Ha det fint!
  Kram RosMarie

  SvaraRadera
 4. Jag gillar hur du tänker. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Jag gillar hur du tänker. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Åh, förstår dig... Har du inte någon "gammal" favoritklänning som du kan göra glammig med litet annorlunda smycken, en vacker sjal och ett par silvriga skor? Som sagt... det är ju inte du som gifter dig. Lycka till i ditt sökande! / Siv

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.