onsdag 14 juni 2017

Böckernas rum.

Böcker gillas här hemma har alltid gjort. Därav biblioteket det lilla.

Jag har väl kanske inte slukat böcker på sista tiden men gillar ändå att ha dem till hands. Kokböcker, faktaböcker av alla de slag och fina bilderböcker är nog det jag bläddrar i mest just nu. För inspiration.

Fast jag måste erkänna att jag längtar till en riktigt bra bok, en sådan man inte vill lägga ifrån sig. Längtar till att kunna koppla av med en mysig roman eller en spännande deckare. Det finns några olästa i hyllan kan jag lova. 

Det kommer dagar då jag sitter ner i skuggan med en bra bok. Japp det hoppas jag verkligen. Fast just nu är det inte prio No: 1. När jag lägger mig ner i sängen så somnar jag bums, ja faktiskt redan innan om sanningen ska fram. Det är mycket nu, jag säger bara det. 


Läser ni mycket?

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Näe,är dålig på att läsa!Men ...
  har mitt egna lilla "Barnboksbibliotek" Älskar nämnligen Barnböcker hihi

  Ha det så gott dår i Böckernas rum!
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Jag lyssnar dagligen på böcker.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen att du en dag får tid att läsa dina väntade böcker.

  Ha det fint i denna ljuva blomstertid!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Läser massor men i perioder kommer jag av mig. Sparar dock inte böcker. En gång läst, sedan bort är mitt motto. Har endast kvar en handfull lästa böcker som varit riktigt, riktigt bra.

  Så fint du har det med böckerna, gungstolen, mattan och mormorsfilten! Förstår att ni trivs där! Det är något speciellt med mormorsfilt med svarta kanter, the real thing, liksom

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.