lördag 10 juni 2017

En makalöst härlig dag.

Ska du med? Ja jag fick den frågan av en fin vän.

 Klart jag ska med, det är ju trädgård det handlar om men inte bara det faktiskt utan att få tillbringa tid med fina vänner, sådana som inte växer på träd precis. 

Vänner som ger positiv energi från hjärtat utan att anstränga sig så mycket. Jag njuter och tar till mig av den vänskapen. Shit vad vi skrattar och pratar.

 Vi avlöser varandra med skämt och samtal om livets allvar.  Talar om viktiga saker och flams i en fantastiskt härlig kombo.  Fikar och njuter.

Vårt gemensamma intresse, trädgård förde oss samman. Om det kan vi tjattra i timmar.

Men det finns massor av livets gåtor och öden som samman flätar oss. Vill inte gå in djupare på det. Zetas trädgård i Stockholm var dagens mål.  Jag säger bara en sak.. Åk dit!

Vi nöjde oss inte med det utan tog en tripp till Steninge slott också. Bara för att liksom. Vi behövde mer tid och kaffe.Kram Pia


7 kommentarer:

 1. Så vansinnigt roligt 😂 😂 😂 och absolut rätt kombo av folk! Vi ska göra om detta men nya resmål varje år. Kram på dig 💚 ❤️ 😁

  SvaraRadera
 2. Zetas är verkligen underbart, men det brukar bli så dyrt när jag ska ta mig ut därifrån ;-)
  Ser fram mot att få åka dit igen, de två senaste gångerna vi var där var efter begravningar. Så helt klart dags för ett spontanbesök!
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Så mysigt ni hade det! Älskar att åka på utflykt så och gärna till Zetas. Steninge har blivit så mysigt också gillar deras nya trädgårdsavdelning. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Härligt med en så trevlig utflykt med en god vän! Då mår man som bäst!
  Ser så härligt ut på alla ställen ni besökte!
  Ha en fin dag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 5. Underbart mé vänner & ...
  Waooo så fina bilder!

  /Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig dag ni har haft.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.