fredag 26 maj 2017

Snabba förrätten

Det skulle sitta fint med något gott nu innan middagen. Bägge var överens. Jag kikar vad vi har i kylen och trollar fram en god kräftstjärtscocktail. 

Att servera i vida glas blir liksom lite mer lyx.  Enklaste och snabbaste jag varit med om.  Strimla lite isbergssallad i botten. Klicka i lite remouladsås från tub. Hös i kräftstjärtarna och så toppa med lite Rhode Island dressing. 

Hade några krutonger i en låda kvar sen sista festen. Pricken över I:et. Ja sen vill jag gärna ha något grönt. Det fick bli gräslök. Lite vitt vin till och partyt har just börjat.

Värt att testa.

Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Men så gottit & vackert ❤️ ...
    Ha en underbar sommardag/Kram!

    SvaraRadera
  2. Men ååååå...åååå vad det där såg smarrigt ut! Allt som inte är thaimat känns lockande..;)
    Sitter just på Quatars flygplats och väntar på att nästa flyg ska gå...
    phuuu... Men med gtratis Wifi kan man ju tiden att gå...;)
    Va härligt med 5 dagars ledigt och wooow va duktigt du photoshoppat i inlägget om bröllopet..det där såg ju hur fint som helst ut.
    Kraaaaam Katarina

    SvaraRadera
  3. Älskar när det blir nåt av det som finns hemma bara!

    Önskar dig en fab lördagskväll!

    Kram Jenny

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.