söndag 23 juli 2023

Semesterlunk

 Ja inte blir det mycket inlägg här på bloggen. Har ju semester. 

Utanför Färna Herrgård&SPA

Men vi har ändå varit iväg på en liten tur till Västmanland och myst med barnbarnen samt tagit oss en hotellnatt i Köping. 

Där var vi också på bil museum minsann. Nej jag är inte så jätte intresserad av bilar men det här var faktiskt kul. 

Sen har vi firat sonens 40-års dag. Trevligt och mycket gott som serverades. Idag fick jag ett infall om att vi skulle åka över till Ljusterö. Ligger i Stockholms skärgård ca. en dryg timmes bilfärd från oss. 

Där har vi aldrig varit. I mitt huvud dök det upp bilder om att sitta vid vattnet och äta en god lunch. Kolla på båtar och fiskmåsar Äsch! Den restaurangen var på tok för dyr för oss. Ja i alla fall om man inte vill bränna tusen spänn på en lunch för två. 

Nej det blev en simpel sallad på en för mig sjaskig pizzeria. Inte tillstymmelse till vatten. Vad jag avser med simpel är när man inte lägger ned sin själ i salladen. Utan man hackar lite isbergssallad, öser på majs, gul paprika och fetaost i tärningar. Liiite tomat och liiite gurka och rödlöken uteblev. Svarta oliver basic utan kärnor. Bläää! 


 Har kanske blivit kräsen på gamla dar. Men en och en halv vecka kvar innan kneg. Man vet aldrig vad som händer.

Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Sånt blir man sur på! Håller med! Man ska ju inte behöva betala en halv månadslön för lite vällagad mat och usla sallader är absolut inte gott!! Nåja, hoppas utflykten var till belåtenhet i alla fall...
    Kram från Titti och en knökfull ö

    SvaraRadera
  2. Tråkigt att allt ska vara så hiskelens dyrt överallt. Och verkligen tråkigt när man beställer en sallad och får blaha, blaha på tallriken.
    Ha en ny bra vecka.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Är som du, inte speciellt intresserad av bilar. När vi bodde på hotell i Motala där de har ett motormuseum så ingick entrén till museet i övernattningen. Gick en sväng på em då vi checkat in. Var jätteintressant med uppbyggda miljöer.
    Var så intressant att det fick bli en vända till nästa morgon innan utcheckning.
    Kram Monika

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.