tisdag 12 mars 2019

På bänken

Jag älskar den där gamla margarinlådan som jag hittade på ett övergivet ställe. Jag räddade den från att hamna på brasan. Ja jag tror det i alla fall.

Lite skavanker har den, men det gör ju inget. Där har jag lite av varje som behövs vid matlagning. Sånt som funkar att stå framme. Ja som sagt, det blir mycket kök nu ett tag. 

Den hederliga gamla stöten får stå där som prydnad fast vi använder den. Japp, varje gång vi gör mos. Ja potatis eller äppelmos.


På krokarna hänger grytlappar, örtsax, silikonpensel 

(ja jag vet, inte så smart men den får hänga med) och den lilla provstickan. 

Där står också mina fina mortlar i marmor. Gillar lerkrukan som vi förvarar lök i. Tror att det där lilla hjärtat på snöre gör mig extra glad.

Ja men det var väl bara det. Tisdag idag och jag tror bestämt det blir en liten semla i kväll. Passar bra efter dagens fiskrätter. 

Kram Pia



2 kommentarer:

  1. Gamla lådor är så vackra och bra att ha. Jag gav bort mina när vi flyttade till en vän.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Margarinlådor är till för att bli älskade..;) Å älsk på en massa köksprylar man använder som får vara framme....hemtrevligt heter det visst..;)
    Å va spännande det är att följa renoveringen i lillstugan...det blir så fint.
    Å visst blir man glad då man lagar någon rätt så där som är det godaste...;) Å lilla Milli....såååå synd att ni blev sjuka. men klokt att avstyra..
    Smitta sånna där små godingar vill man ju inte. Suuuupergölliga kläder.
    Kraaaaaam fina du!
    Katarina

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.