tisdag 29 maj 2018

Heta stunder och lata kvällar

Hej där!
Ja det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg. Jag skyller på hettan som råder. Den där fantastiska sommarvärmen som redan är här. När man kommer hem från arbetet så är man typ halvdöd. 

Ingen inte ens den som varit hemma på dagen orkar ta ett handtag. Det gör inget vi sitter och sitter i skuggan. Vi tar våra dopp i poolen. Det blir några stycken.

Smaskar i oss vattenmelon och tar ett glas vitt.Solen laddar batterierna både mina och lamporna som ska lysa fint där ute när det mörknar. Till middag blir det fylld paprika. Varmt och hett men Åhh så gott! 


 Vet inte riktigt vad vi ska tycka om denna värme. Skööönt! Jo förvisso men om detta är sommaren så kom den tidigt. Tänk om det är den enda sommarvärmen vi får och semestern blir skitkall.

 Blomningen där ute går fort, den kommer och går som katten. Hägg och syren är över i ett huj. Äppelblom och körsbärsblom är ett minne blott. Vattningen är ett måste om inte små plantor ska dö. Jag får för mig att göra en hårinpackning. En huskur a´la gamla romartiden. Ha Ha! 

Ja men jag tror att man använde olivolja och lite citron och för säkerhets skull så kletar jag in lite kokosolja också. Citronen är för att eventuellt få lite blekta slingor. Kvällen kommer så sakteliga, ja då menar jag att solen sänker sig och det blir lite svalare. Då pratar jag 20 grader på pooldäck. Jag sköljer bort kletet i håret, tar en kalldusch och slinker in i pyjamasen. I morgon ska jag öppna bygget. SMHI säger 23 grader och strålande sol. Tack för det. Solhatten på i morgon också.


Kram Pia

1 kommentar:

  1. Härliga dagar som är i Sverige nu. Får verkligen hoppas att dom finns kvar när Sverige börjar ta semester.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.