måndag 2 april 2018

För oss som älskar rosa

Tjingeling!
Kanske lite väl hurtigt så här dagen efter. Känner mig lite mosig idag. Nej det blev inte sent och det var så trevligt med god mat och sällskapsspel. Men näsan är täppt igen så jag knappt kan andas. Det får bli en soft dag idag med vila och lite datafönstershopping. Fniss! 

ville bara visa fiffiga syrrans ljusstakar som egentligen är vaser. Fyllda med lite rosa fjädrar. Jag gillar rosa som ni vet.

Om man nu gillar rosa så finns det massor av fina saker på marknaden. Jag sydde ju ett rosa fodral till en fotpall i sammet. Nu måste jag klaga lite på kvalitén. Den nöts väldigt den där sammeten. Så en soffa i sammet skulle jag aldrig våga mig på. Kanske för att vi är ena riktiga soffpotatisar. Ha Ha! Hänger där ganska så ofta. Fast den stora rosa mattan till vårt gråa sovrum skulle kunna vara fint och så några kuddar. Jag fastnade för nr.10 Skulle ni vilja ha rosa i inredningen?


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR
Kram Pia

innehåller annonslänkar

4 kommentarer:

 1. Hej Pia,
  Krya på dig. Jag är också snuvig fortfarande av någon superenvis liten virus-rackare. Men visst skall man passa på att mysa och njuta. Jättefina ljusstakar! Och rosa...Välkommen vår och lite ljusare färger. Så mycket fint!

  Kram och krya på dig!
  Anneli
  P.s Ja, fäbodstället ligger nära Fryksås.

  SvaraRadera
 2. Så fiffigt och snyggt med vaserna som ljusstakar. Nu får du krya på dig igen då, och hoppas att alla baciller försvinner nu.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Måste medge att jag inte är en speciellt rosa person, mer än när jag varit för länge i solen så ;-)
  Hoppas att du kryar på dig. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Om jag gillar rosa...? Jag ÄLSKAR rosa, men får hålla igen lite för resten av familjen skull!!! Så himla fina saker Du hittat, skulle vilja klicka hem allting!!
  Önskar Dig en fin tisdag, med massor av solsken!
  Kram Kate

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.