lördag 10 februari 2018

Guldhelg och plattfall.

Hej!
Vilken underbar start på helgen. Jag slutade tidigt vilket händer var fjärde fredag och så for jag hem och mötte en glad man som lyckats ta en promenad på 1 km. Åhhh så kul. 

Jag kastade på mig skidorna för ett litet motionspass. Det låter mycket bättre att säga så än att bara åka en sväng. Nu åker jag på platten och då menar jag på åkrar. Vad händer? 

Jo jag ramlar. Liksom bara välter åt sidan. Jag ligger där raklång i snön och gapskrattar åt mig själv. Vilken syn. Nu ska man ta sig upp också. Trassligt värre, man är ju smidig som ett kassaskåp. Ha Ha! Nåja det gick bra. 

Sedan hem och göra en god middag. Ja den blev väldigt lyckad. Potatisgratäng med helstekta champinjoner och rostbiff medium rare till köttälskarna. Ett pepparsmör till det som jag gjort av smör, krossad grönpeppar och rosépeppar.  

Vi vaknar tidigt idag, fixar till en minihotellfrukost och sitter vid tv.n och ser Charlotte Kalla ta guld. Stort smile på det.
🙂
 Nu ska jag göra något som inte är lika roligt. Köpa ett nytt bilbatteri. Blääää! Kanske det blir ett motionspass i spåret också för att kompensera det trista köpet. Sen är det ju Mellon i kväll med lite bubbel. Tjohoooo!

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Låter som en skön start på helgen och visst tog hon GULD, bra start på OS också! Hi hi jag det där med kassaskåp känner jag igen...
  Ett helt projekt att bara ta sig upp för trappan nuförtiden :)
  Ha den bästa av lördagar nu!
  Kramis från Titti

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig måltid!
  Jag avstår numera från skidåkning även om det lockar sådana dagar som vi har nu. Är löjligt försiktig sedan jag bröt axeln och är ju stel som en pinne.
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram RosMarie

  SvaraRadera
 3. Ser härligt ut med en skidtur! Lätt att ramla är det ju, jag fattar inte hur elitåkarna lyckas stå på skidorna i den farten de kör.
  Ikväll blir det ett restaurangbesök för mig och mannen, trevligt!
  Ha en fin kväll!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 4. Så härligt med en motionsrunda i spåret och så din goda måltid efter det. Ha en fortsatt fin lördagskväll.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.