fredag 8 december 2017

Det dyraste tröjan ever

Ok, nu undrar ni säkert vad jag håller på med. Ena dagen så sparar jag på kronorna, nästa dag så slösar jag på resurserna. Fast nu så är det här delvis en present. Jättekonstigt! Mer kan jag inte säga.

 Jag väljer i alla fall att visa den bara för att den är så fin och varm.  Jaharååå den är rosa, med polokrage. Jag hoppades att jag skulle få många sköna och varma vinterdagar med den. Nu när jag provat den. Ja den passad så himla bra och jag var så fin i den på alla sätt förutom att den stacks och kliade, den var för grov och på tok för varm. 
Vilket I-landsproblem va?Fredag idag vilket liksom höjer endorfinnivån från två till tio på en skala. Denna vecka har annars varit lite smått, vad ska man säga...irriterande. Jag har försökt förstå ett och annat. Men! Nej ibland så fattar jag inte alls. Fattar inte hur jag kan bli så sårad och ledsen över en simpel kokoskaka, en obesvarad fråga eller att någon vägrar säga godmorgon i ett möte. Kan vara att julen nalkas, att en är trött. Att en behöver lite vila och återhämtning. Ja kanske en liten julklapp också som inte sticks.
💓

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Den var jättefin tröjan, men sticks och kliar låter inte så kul.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Hej Pia,
  Åh vad synd att tröjan killar och sticks, som Lotta på Bråkmakargatan sa. För den är jättefin!
  Men det blir ju så där ibland när man skickar efter, och oj vad besviken man blir. Men hur känns den om du har på dig typ en långärmad tunn bomulls t-shirt under?

  Ha en underbar fredag!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 3. Åhh vad synd tröjan är ju jättefin. Jag brukar altid köpa några ljusa, tunna polotröjor, du tror inte det skulle kunna funka?
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Ibland inser man att även solen har fläckar! Nu sparade du i slutändan och jag är övertygad om att du redan har en hög snygga tröjor i garderoben!

  Önskar dig en fina andra advent.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.