onsdag 15 november 2017

vegetariska små rätter

Vi kör lite mat igen tycker jag. Just nu så känner jag mig sådär superhungrig hela tiden. Jag kan bestämma mig på morgonen att idag, ja idag så får det vara nog. 

Nu ska jag äta mindre portioner, ta tag i kosten på allvar. Jo men jag har slarvat något så ända in i baljan. Fast jag kommer bara upp ur sängen och känner att nu måste jag snabbt ha en god frukost.  Åh så hungrig jag är. Sen måste jag bara ha en extra portion till på lunchen och så bara måååste jag ta en liiiten bit choklad eller en pepparkaka eller vad som helst efter middagen hemma. 

Idag tänkte jag bara tipsa om en enkel blomkålsgratäng och en härlig halloumisallad. Sånt som jag borde äta lite oftare.
Blomkålsgratängs recept hittar du här

 Halloumisalladen gör man easy peasy av stekt halloumi som man blandar med valfria grönsaker. Njut!


Nääerå det blir ingen kvällsmacka i alla fall.
Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Känner igen det där, och framför allt denna årstid.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  2. Jamen tjena kompis!! Här är en till som slarvar.... blir jag för hungrig skopar jag i mig vad som helst... den här veckan har det i alla fall gått rätt bra... så kaaaanske är jag på G nu...;) Blomkålsgrattängen måste jag spana in...tack för tipset! Kraaaam Katarina

    SvaraRadera
  3. Åh, vad gott det ser ut. Nu blev jag riktigt hungrig. Ska testa båda recepten vid tillfälle. Ha en fin dag. Kram Annika

    SvaraRadera
  4. Vad mycket gott! Ja, det är lika bra att planera och laga bra och nyttig mat andars äter man (iallafall jag) ståendes i kylskåpet av allt som finns :-)

    Ha en fin dag!

    Kram, Anneli

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.