lördag 12 augusti 2017

Regnig lördagsmorgon

Då var den första veckan avklarad. En lugn vecka på jobbet som avslutades med planeringsdag och god middag hemma hos chefen.  

Fast jag var vääääldigt trött trots den lugna starten, hade en olustig lite orolig känsla i kroppen. Kände på mig att något var på tok. Tackade för mig och lämnade gänget tidigt. Jag hade rätt för på vägen hem kom ett telefonsamtal. Ett trist besked. Svårt att trösta via mobilen man vill ju gärna krama om någon som är ledsen. Kanske jag får göra det idag om allt går enligt planerna. 

Vaknade tidigt och bestämde mig för att ta en lång promenad, det är alltid uppiggande. Man rensar tankar och blir på gott humör. Jag hann nästan ända hem innan regnet kom. 

Bra att det regnar så man får lite gjort här inne tänker jag.  Ska ta tag i klädhögen på stolen, i badrummet, i biblioteket och i gästrummet. Kan hända att det ligger ett par raggsockor i vardagsrummet också. Ha! Ha! Jag beter mig som värsta sortens tonåring. Sen när jag är klar så kommer jag lova mig själv att aldrig göra så igen precis som jag gör varenda gång. Hoppas bara att det regnat klart tills kvällen för vi ska på fest. Tjoooohooooo!


Jag visar blommor istället för klädhögar, finare så.


Kram Pia

4 kommentarer:

 1. För min del fick det bli en rejäl sovmorgon, behövde det liksom.
  Gårdagens sol och värme har bytts mot ett grått fuktigt omslag men utan regn, får nog vattna i dag med. Men först en runda med snabeldraken ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Hoppas att ni får en fin fest! Inte gör lite sockor och klädhögar något, de ligger väl kvar!
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 3. Hoppas de blev en lyckad fest.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 4. Hoppas festen blev riktigt KUL :) Helgen har liksom bara försvunnit, som vanligt! Dags att ladda för en ny vecka även om jag är trött och lite semester skulle sitta fint! Men jag får ju åka "hem" till ön på tisdag, tjoho!!!
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.