lördag 17 juni 2017

Mest blommor och mat.

Heej Hej! Jag kollar tillbaks lite på bloggen och kategorin inredning har liksom halkat av banan. Det blir mest inlägg om mat och blommor. 

Trädgården är ju min stora passion den här årstiden och äta är ju en annan favoritsyssla. Stöön! 

Ja jag stönar för det slinker ju ner lite onyttigheter titt som tätt och den där stora passionen om idrott och motion, den vet i tusan vart den tagit vägen.

Nåja idag så blir det lite inredning ändå. önskeinredning för det kan jag ändå få ha även om det inte händer så mycket här hemma.

Jag kan längta till det enkla och minimalistiska. Bo i ett gammalt stenhus på en ö. Fast det är nog bara längtan efter ledighet och sommar som lockar. 
  
 Kan ju hända att man ta några cykelturer då på semestern. Man vet ju aldrig.
Alla bilder är från Ikea Livet hemma.

Kram Pia

7 kommentarer:

 1. Jaaaa, sommar och ledighet i ett stenhus på en ö med cykelturer, och precis detsamma kan man säkert avstå ifrån en blåsig kall vinterdag... Ja, inte ledigheten då förstås...;) ;)
  Underbara och inspirerande bilder!!!
  Njut av lördagen, kram Kate

  SvaraRadera
 2. Woooo så fantastiskt mysiga bilder - Sommaaaar .........
  /Kram

  SvaraRadera
 3. Många fina och inspirerande bilder.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Med sommaren avstannar även intresset för inredning på min front. Jag vill njuta av utomhuslivet så mycket det går, snart nog tvingas vi in igen i våra kokonger.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Fina bilder, inspirerande! Ja, äta och så trädgård, det är också mina passioner... varför skall det finnas så mycket gott...? ;-)

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga sommarbilder! Jag följde de där "Livet hemma"-bilderna i appen, de hade förut, men sen har jag inte tänkt på dem... de finns alltså på hemsidan!? :)
  Ja, jag tycker nog att kameran är bra, duger gott åt mig och min blogg i alla fall ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 7. Men det är ju underbart med både blommor och mat! Haha...jag tror att man halkar fram och tillbaka i livet gällande tillfälliga teman och det är därför jag hat min blogg under kategorin Livsstil eftersom det passar bättre in på allt gott och blandat från livet som jag bloggar om.

  Kram och ha en underbar kväll!

  Anneli

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.