måndag 1 maj 2017

Lack på rad

Jag fick för mig att sortera och få lite ordning på mina nagellack. Hittade en tavellist i skrubben som fick lite ny svart färg.Två skruvar i väggen, klart!

 Som jag tidigare berättat så köper jag oftast ett nagellack när jag handlar kläder. Ett som matchar outfiten. Här kan du läsa mer om det.  Jaaa jag vet att jag är lite knäpp, men i alla fall. 

Innan så låg de huller om buller i en gammal ful glasslåda inne i ett skåp, nu har jag överblick liksom. Tror att det blir ett i ljust rosa idag eller koppar vi får se.

 
Kram Pia



3 kommentarer:

  1. Oj, vilken bra ide! Och så färgglatt. Själv är jag så trist när det kommer till nagellack och håller mig till typ tre färger: Röd, cerise-röd, och så lite rosa-brun nyans till vintern. Ja, och så är det ju viktigt med base coat under för fäste och top coat överst för hållbarheten :-) Men jag målar mina naglar så sällan så lacken hinner ofta torka upp mellan varven, men då har jag kommit på knepet att köpa de där mindre nagellacken från Mavala. Då matchar mängden åtgången liksom.

    Ha en toppenfin första maj!

    Kram, Anneli i Dalarna

    SvaraRadera
  2. Har mina i ett stor låda, men detta var en smart idé.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  3. Skratt*.... Ja fyller inte ens en åttondelsfinal av en hylla, har inga lack alls knappt. Förlitar mig till sonhustrun i det fallet, men en väldigt smart idé 👍
    Stor Vårkram från Kate

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.