lördag 16 oktober 2021

Från bus till grill lunch och hybris

 Halloj!

Vad gör man en solig lördag på Villa Ryttarängen. Jo man startar dagen med barnbarnsmys. 


Alundagossen har sovit över här när hans föräldrar var på galamiddag på Slottet. Som trebarns mamma så vet jag att det är rätt så skönt att få sova lite längre när man varit på fest. Klart att farmor och farfar ställer upp och har en härlig mysmorgon tillsammans med honom och låter föräldrarna sova. Sen åkte vi för att handla lite ägg och vin till pizzan. Då träffade vi gamla goda vänner som bjöd oss på kaffe. Kärt återseende efter pandemin. 

Men vi hade planer på en lunch på grannortens grillkiosk. Väldigt mysigt och fint där. Så det blev ett kort men kärt möte. Sen är det fortfarande flugornas krig här hemma. Jag ska erkänna att det tar rejält på psyket. Allt är flugnedbajsat, då menar jag allt. Väggar, tak, fönster, skåpluckor tv-skärmar m.m. Trots att jag torkar och torkar. När man är lite trött så är det lätt att typ få hybris och vråla rätt ut. ÄCKLIGA DJÄVLA KRYP, KAN NI BARA DÖ. Så nu har ni hört det på svenska. Ursäkta språket. Frost i natt igen så kanske, kanske snart att de ger sig.


Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Så mysig morgon med en morgon med barnbarnsmys.
    Förstår dig att du snart får ett sykbryt på dessa flugor. Kunde riktigt höra dig vråla ut denna mening.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig bild! Barnbarnsmys! Men vad konstigt med alla flugor ni har! Har ni verkligen kollat runt husknuten att det inte ligger något kadaver där?? Ja du vet...det är ju inte direkt flugsäsong nu. Förstår att du är trött på dom!
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.