Lördagens middag blev blåmusslor i tomatsås med chili.
Första gången som fiskbesticken kom till användning. Perfekt att pilla bort själva köttet från skalet. Kanske det inte kallas för kött utan muskel eller något sånt. Jag vet faktiskt inte. Men i alla fall musslor blev det och det var gott.
Men det levde inte riktigt upp till mina förväntningar denna gång och vad det beror på vet jag inte. Troligen mitt svängiga humör. Troligen att hösten är här och att jag har mycket att göra i trädgården som inte blir av. (Läs stress) Ha Ha! Sen är det det här med att stänga in sig och mörkret. Att inte ha dörrarna öppna och sitta ute tills 21.00. Ja Ja, Snart är det vår.
Men nu ska jag tipsa om en härlig blogg där man får massor av recept på god mat och annat kul. Kika in hos Min lilla kokvrå. Själv ska jag lägga knölarna i en påse och lägga någonstans där det är svalt och mörkt. Kan hända att det blir en kanelbulle bakad också ja eller två.
Kram Pia
Det såg väldigt smarrigt ut i alla fall.
SvaraRaderaGillar inte heller denna årstid som du har i Sverige nu och en tid fram över.
Visst det blir mörkt fortare här också när vi går mot vintern. Men här har man hela dagarna att vara ute och lapa D-vitaminer.
Kanelbullar lät gott.
Kram Carin
Tack för de fina orden och länken :)
SvaraRaderaHär står en kanelbulle-sockerkaka i ugnen. Kommer säkert smaka bra till kaffet i höstrusket.
Kram Birgitta
Mmmmm musslor är så himla gott.
SvaraRaderaHa de gott. Kram, Catarina