Vi odlar en hel del här. Oj! Oj! vad det växer. Dax att skörda spenaten och frysa in.
Att ta in lite färsk och stuva till fisk och färskpotatis är inte fy skam det kan jag lova. Härligt med lite dill till potatisen också. Vår potatis är inte klar ännu så vi fick köpa. Skrattar lite åt lockpriserna, allt från 99 öre till 15:-/kg
Det blev lite spenatstuvning över som stod i kylen. När jag skulle baka brödet till midsommarfirandet så hade jag faktiskt i den i degen. Det gick väldigt bra och brödet smakade gott. Bättre än att slänga.
Klarblå himmel här och strålande sol. Termometern visar på 25 grader redan. Det blir en varm dag vid poolen tänker jag. Eller i skuggan under parasollet och stora granen.
Önskar alla en fortsatt trevlig Midsommarhelg. Njut av blommor och grönt.
Kram Pia
100 år sedan jag skrev här!!!! Bättre sent än aldrig! Du ser, jag har koll på dig!
SvaraRaderaKul att kunna skörda en massa egenodlat.
SvaraRaderaBrödet såg mums ut.
Ha en fortsatt fin midsommarhelg du med.
Kram Carin
Jamen så härligt! Njut av ALLT! Ha en skön helg...
SvaraRaderaKram från Titti
Men åh så fin skörd! Superfräscht med egenodlat!
SvaraRaderaFiffigt att testa med spenat i brödet!
Ha nu en fin midsommardag!
Kram/Maria
Härligt att plocka maten i trädgården :-)
SvaraRaderaVi har också fryst in vår spenat och jag funderar på vad jag ska göra med all mangold? Misstänker att den går samma väg som spenaten, smakar ju likadant.
Ha de gott. Kram, Catarina