söndag 15 december 2019

Redo för småtroll

Julen närmar sig och jag mår som vanligt inte alls jättebra då. Fast i år så kommer ju de små hit och firar jul. Mycket bättre känns det då. 

Var och myste lite med Ivar igår fast han var lite sjuk. Att gå på julmarknad i ösregn är inte något som höjer julkänslan men att få fika med Alundagossen, få ett jätteleende, tända ljus och kika på nybakat pepparkakshus, det är grejer det. Kameran låg hemma i vanlig ordning. 

Nu har vi ordnat ett skötbord på gammeltoan. Självklart måste man ha det så ett tag. Blöjor och tvättservetter finns på plats.

Jag har försökt pynta lite också men det dystra lyser kanske igenom. Jisses!  

Det här helgen har varit otrolig seg. Jag har haft så ont i kroppen efter en praktvurpa i fredags. När man fastnar med stöveln i en tomteluva och faller handlöst på golvet och på kollegan. Ja då känns det i efterskott.  Nåja inget brutet i alla fall. Jag tror kollegan klarade sig bra också.


Trevlig tredje advent. Kanske jag får tillföra något glatt där inne. Ha Ha!
Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Hallå Pia!
    Ser att du är lika drullig som jag ibland , gör små obetänksamheter...själv tror jag det beror på ålder för min del, du är ju ung..Tänk om vi inte hade våra eller andras barn att glädjas över? Livet vore trist och tomt.Roligt du nämner om skötbordets vikt, minns vårt som fanns länge...
    Jag försöker pynta, sätts upp en spik, leta fram försvunna bakformar och hålla växterna vid liv..Puh fast jag har dagarna på mig så misströsta inte ! Du har kapacitet min vän, ser du har energi så det räcker.

    SvaraRadera
  2. Finns inget som slår som att mysa med sina barnbarn.
    Ha en fin tredje advent du med.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Det är så mysigt att ha möjlighet att fira jul med familjen. Förbereda med det nödvändiga, pynta och göra det mysigt :-)
    Hoppas du kryar på dig efter ditt tomtefall. Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.