Mitt i veckan mat blir det idag.
Vi försöker vara så ekonomiska vi bara kan nu ett tag. I frysen fanns makens färdiga köttbullar i sås och till det serverades pasta. Till mig som ju inte gärna petar i mig köttbullar så blev det annat. Jag hittade en halv aubergine, lite zucchini, gul lök och så haloumi som fanns i frysen. Japp det går utmärkt att frysa det. Några rädisor och lite tärnad avokado. Det blev liksom slut finishen. Toppade med chiliflakes och bladspenat som jag odlat vid fönsterbrädan. Ja eller minispenat skulle man kunna säga också. Ha Ha!
På tallriken så klickade jag på en klick crème fraiche. Mums så gott. Ett enkelt vegetariskt tips som mättar. Ja det är busenkelt att göra också. Jag tror att det skulle passa bra med champinjoner i också.
Kram Pia
Men tack för tips, såg ju både gott och enkelt ut! Och haloumi som är så gott! Måste göras, vill ju äta mer vegetariskt men har dålig fantasi...
SvaraRaderaKramis!
Av det man hittar i kylskåp och frys kan det bli värsta lyxmiddagen som din blev. Den såg riktig god ut.
SvaraRaderaKram Carin
Mums så gott och så bra att ta reda på rester! Det försöker jag också göra så mycket det går. Försöker planera maten så det ska bli så lite svinn som möjligt redan från början ;)
SvaraRaderaVi äter ju vegetariska middagar måndagar - torsdagar och det är riktigt kul att laga vegetariskt tycker jag. fast det är ju en klar fördel att alal äter det, så man sliupper laga dubbelt ;)
Så roligt med babyshower, det fanns inte på vår tid du ;)
Kram och ha det så fint! Hojta till om du vill ses något någonstans när solen kikar fram igen. En kaffe nere på "min by" kanske? ;)
/Maria
Det blir ofta jättegott men "man tager vad man haver"!
SvaraRaderaKramar från Eva-Mari