Hej Hej! Ja nu så är man på gång.
Skördetiden har startat. Ha Ha! Nja.... fast faktiskt. Jag har toppat oregano och timjan. Snart ska jag torka basilika också.
Nu får de torka till där ute på uterummet och sedan förpassas ner i små glasburkar när det är torrt nog.
Kommer smaka bra på pizzor och ärtsoppa. Gillar att krydda med lite timjan när jag gör klyftpotatis också. Känns extra kul att ha kryddor/örter från egen gård.
Känner mig riktigt utvilad efter att ha sovit 10 timmar. Dessutom sovmorgon i morgon Fredag. Ska kika på Eurovision och ta ett glas av vårt hemgjorda vin. Lite för sött för min smak men, Äsch det är drickbart i alla fall.
Kram Pia
Alltid lika kul att kunna skörda sitt eget.
SvaraRaderaVi klippte allt torrt och gammalt på vår vinranka som vi hade i Sverige i vårt växthus. Behöll bara de grövsta grenarna på den.
Kram Carin