Blev så glad när jag hittade dumplings i frysen. Vegetariska och färdiga att bara värma.
Med lite ris och goda såser till så blev det en festlig middag. Gillar att "koppa" riset så här. Det blir liksom restaurangfeeling.
Här finns ett inlägg om hur jag gjorde dumplingens i fall ni kanske blir lite inspirerade. Jag älskar verkligen Asiatisk mat, vet inte varför men det kan vara kryddorna och det fräscha. Det är inte så mastigt och kompakt tycker jag. Man blir mätt men inte proppmätt om ni fattar.
Här finns ett inlägg om hur jag gjorde dumplingens i fall ni kanske blir lite inspirerade. Jag älskar verkligen Asiatisk mat, vet inte varför men det kan vara kryddorna och det fräscha. Det är inte så mastigt och kompakt tycker jag. Man blir mätt men inte proppmätt om ni fattar.
Alla som bloggar vet ju hur fruktansvärt superviktigt det är att fota maten innan man äter. Ha Ha! Jisses vilka procedurer innan man får hugga in. Det är ljussättning, piff och allt möjligt. Sååå kul att sätta sig och redigera bilderna sedan. Fota mat och bakning är kul och så klart att fota blommor/växter.
Jag tycker själv...om man nu får tycka det, att dom bilderna blir mina bästa bilder.
Ha det bäst hörrni.
さようなら
Kram Pia
Det ser supergått ut. Kram Eva
SvaraRaderaTack!
RaderaMums så gott och asiatisk mat är riktigt gott tycker jag med.
SvaraRaderaHa en bra lördag.
Kram Carin
Men åhhhh, dumplings igen :-) Nu måste jag ta mig i kragen och testa, får se om det kan tryckas in i nästa helgs matlista ;-)
SvaraRaderaHa de gott. Kram, Catarina
Ja men det tycker jag absolut. Kram
RaderaJättefina bilder! Ja mat är inte lätt att fota ska gudarna veta, men du lyckas med bravur!!!
SvaraRaderaHa en skön kväll Pia...
Kram från Titti
Tack Titti! / Pia
Radera