fredag 3 maj 2019

Asiatiska knyten på fatet

Blev så glad när jag hittade dumplings i frysen. Vegetariska och färdiga att bara värma. 

Med lite ris och goda såser till så blev det en festlig middag. Gillar att "koppa" riset så här. Det blir liksom restaurangfeeling.
  Här finns ett inlägg om hur jag gjorde dumplingens i fall ni kanske blir lite inspirerade. Jag älskar verkligen Asiatisk mat, vet inte varför men det kan vara kryddorna och det fräscha. Det är inte så mastigt och kompakt tycker jag. Man blir mätt men inte proppmätt om ni fattar.

 Alla som bloggar vet ju hur fruktansvärt superviktigt det är att fota maten innan man äter. Ha Ha! Jisses vilka procedurer innan man får hugga in. Det är ljussättning, piff och allt möjligt. Sååå kul att sätta sig och redigera bilderna sedan. Fota mat och bakning är kul och så klart att fota blommor/växter. 

Jag tycker själv...om man nu får tycka det, att dom bilderna blir mina bästa bilder.  
Ha det bäst hörrni.
さようなら 
Kram Pia

7 kommentarer:

  1. Det ser supergått ut. Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Mums så gott och asiatisk mat är riktigt gott tycker jag med.
    Ha en bra lördag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Men åhhhh, dumplings igen :-) Nu måste jag ta mig i kragen och testa, får se om det kan tryckas in i nästa helgs matlista ;-)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  4. Jättefina bilder! Ja mat är inte lätt att fota ska gudarna veta, men du lyckas med bravur!!!
    Ha en skön kväll Pia...
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.