söndag 26 maj 2019

Andats havsluft

Jag vet inte varför jag förtjänar så generösa vänner. Men jag är djupt tacksam. 


Vi har fått låna ett hus över helgen. Hur ofta händer det liksom? Mig har det hänt förr men tyvärr kunde jag inte utnyttja det erbjudandet.  Vi drog i alla fall iväg denna gång och startade med en god middag i Öregrund. Vi valde Slupen eftersom min kollegas man är kock där och sköter om den krogen och tre andra. Vi firade vår bröllopsdag lite mer än i onsdags så snälla kocken bjöd på bubbel. 

Gulligt! Havstema.. så jag tog musslor såklart. Jätte jätte gott. 

Sedan fortsatte vi norrut och landade i soffan med brasa lite ost, druvor och rött vin. Att regnet öste ner gjorde inget faktiskt. Det är så rofyllt att vistas där, tystnaden, lugnet och så kan man höra havet så där lite på avstånd. Vi gjorde så klart små utflykter, tog promenader, letade grodor, kollade om lingonen blommade och grillade.

 Ja för visst visade sig solen på lördagseftermiddagen. Självklart! Jag hade beställt, önskat och kollat SMHI. 

En underbar helg som ger mig sådan energi, kraft och avspänning. Här kommer några fina små hus, älskar att titta på hus. 

Så romantiskt och charmigt tycker jag.

Modernare och lite dolt i skogen.

Väldigt mycket min stil kan man säga.

Sjöbod sliten och naturlig.  Vilket hus gillar ni bäst?
Vi bodde inte i något av dessa hus men vi har bott i det här för 32 år sedan. Nostalgi! 

 Av hänsyn till min vän så visar jag inte huset där vi bodde eftersom jag inte frågat om lov. Men jag kan ju säga som så, att det huset är toppenfint.

Blir så varm i hjärtat att komma hem och bli firad på Mors dag med en bukett liljekonvaljer och en kram. 

Ingen köphysteri. Det är jag glad för. Snart ska jag heja på vårt grannland Finland i hockeyfinalen.

Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig och mysig helg du/ni haft. Tur att vädret sprack upp och blev vackert på lördagen. Liljekonvaljer hör nästan till morsdag tycker jag.
    Ha en ny bra vecka.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) Bindande stavar
      6) Breakup Spells
      7) Dödsstavning
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Så värdefullt att ha vänner som lånar ut sitt sommarhus! Vilka dagar ni haft!
    Härligt med miljöombyte även om inte vädret var på er sida.
    Jag älskar också hus! Och inredning... älskar Vem bor här? som jag strax ska bänka mig framför.

    Snart får du snusa på en pion!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.