torsdag 21 mars 2019

Pia på linjen

Vårfeeling här. Kollar SMHI och ser att solen ska skina samt att plusgraderna överstiger 5 grader. Nice.


Det är mycket som snurrar runt i huvudet just nu. Vill att alla pusselbitar ska falla på plats så man kan andas ut lite. Jag är också i en känsloladdad period, ja fråga mig inte varför men så är det bara. Jag kan liksom falla i gråt på vägen till jobbet, tänker på människor som står mig nära som jag inte blir klok på. Tänker på vänner, gamla kära vänner som är sjuka. Måste behärska mig stup i ett för att inte falla ner i gropen. Ställer mig frågor om mig själv som är svåra att svara på. Kan gapskratta åt tokiga skämt dessemellan. Njuta av vardagen på ett märkligt sätt samtidigt som jag önskar mig guld och gröna skogar. Plötsligt så dyker Linus på linjen upp. Ja ungefär så är det.


Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Hej Pia,
    Tusen tack för dina kommentarer hos mig! Oh, tussilago...här har vi bara en massa snö. Linus på linjen ja...Den kommer jag ihåg, både med Galenskparna och den tecknade. Jo, det där tänkandet, det är jag också inne i. Iblande måste man lätta upp sig själv lite annars kan man falla för djupt som du beskriver. Jag vet inte vad det beror på kanske detta stadiet i livet.

    Ha en fin fredag!

    Kramen, Anneli

    SvaraRadera
  2. Låter härligt med +grader och sol. Vem kommer inte ihåg Linus på linjen på tv:n.
    Inte lätt med detta grubbleri som man kan sätta igång i sig ibland. Har nog inget bra svar på vad man ska göra eller inte göra. Kanske prata av sig till någon som man vet lyssnar på en.
    Ha en fin fredag nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Så härligt att vårvärmen sakta kryper uppåt landet. Vi vet ju att den gör det, vi brukar vara långt före i början av våren och sen springer ni ikapp under maj :-9
    Trädgård och trädgårdera är bästa energipåfyllningen, rena raketbränslet om du frågar mig. Raketbränsle som behövs så väl den här årstiden när fallgroparna är nära. Jag brukar tänka på Emils varggrop, agnad med korv, så blir jag gladare. Jag vill definitivt inte falla ner i en grop med korv som enda föda ;-)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  4. Känner igen det där...
    Kramis från Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.